Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asıl sorun şu...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tekrar yazamayacağım eğer inatla diğer başlıkta cevap yazamıyoruz burada devam edelim flamer moda diyorsanız bende böyle c/p lerim buraya.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish Manner
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 31 Aralık 2004 11:14 tarihinde demiş ki:
said:
zaidral, 31 Aralık 2004 02:19 tarihinde demiş ki:
msnde herkes nickinin önüne kalp koymuş. adam oldular
Sen henuz olamadin diye bir sonuca variyorum ben bu takozumsu mesajindan sahsen.

Istemeyeni kimse zorlamiyor, ama bunun manevi bir destek oldugunu anlamayip, super realist felsefelerini konusturarak ne yani bunu yaparsak geri mi gelecekler veya gidin para verin kardesim madem oyle diyen arkadaslari da hayretle izliyorum dogrusu.

işte budur +1 ona bakarsanız susurluk olayından sonrada herkes karanlıkta kalmıyalım artık die ışık söndürme eylemi yapıyordu.Bazılarına çok komik ve anlamsız gelsede kesinlikle işe yaradığı görüşündeyim.[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:

[Bu mesaj LoMBaK tarafından 31 Aralık 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
nickin başına kalbi koyunca, seninde bir kalbin olduğunu ve herhangi bir olaya ""banane"" demediğini anlatıyorsun insanlara. yarın öbür gün kişisel veya toplumsal bir sıkıntıya düştüğümüzde etrafında kaç tane insanın "kalbi" olduğunu öğreniyorsun arkadaşının nicki başında kalp görünce. '99 da ölen 40.000 kişinin acısını hala unutmadığımızı gösteriyoruz kalbi olan arkadaşlarımızla beraber. daha sayıyım mı sevgili "kalpsiz" arkadaşlarım? belki siz o dalgaları görünce " oha ne güzel surf yapılır" demişsinizdir ha?

ve birde şu var. burda bu kadar "bikbik" yapmaktan çok daha kolay nick başına kalp koymak.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
2005 teki en kötü gününüzün 2004 teki en iyi gününüzden çoook daha mutlu , sağlıklı , sevinçli vesaire vesaire geçmesi dileğiyle.

[b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
  • Yeni Oluştur...