WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 iş arkadaşlarından duyuyorum da eniştesi aday olmuş 500 600k para harcamış 0 lamış tüm birikimini vs. bunlar yatırım mı yapıyor sonra yolsuzlukla önlerine mi bakıyolar, o harcanan paralar nedir ? hepsi aynı mı olacak yani sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 memleket sevdası, anlayamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=y5L_Azmv3Tw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Eşimin çalıştığı dershane ortaklarından birisi CHP den bir ilçe başkan aday adayı iken aday olabilmek için 250k harcamış. Aday olabilse üstüne de bir o kadar eklenecek. Kazanırsa seçimi 5 sene de bu paranın fazlasını çıkarması lazım. Nasıl olacak sadece başkan maaşı ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Babam BDP Erzurum Büyükşehir adayı, 30 bin lira falan gitti. Zaten halk desteklediği için ve genelde önseçimle geldiği için adaylar arasında yarış olmuyor BDP'de. e tabi imkanları az, zaten yaptıkları masrafları belediyeden çıkarmadıkları için kazandıklarında genelde ziyaret ağırlıklı seçim çalışmaları yapılıyor. benim bildiğim bu başka bilenler varsa diğer partilerden anlatsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 afişler, billboard'lar, seçim arabaları, eşantiyonlar, benzin paraları.. derken çok normal. kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 vaaay basganin oglu, erzuruma gidersek taniyoruz diye gezeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 benim bildiğim büyükşehir hariç il başkanlarının aldığı maaşlar max 5-6k,nüfusa göre değişiyor bu. cepten harcanan 600k ne lan.kazanırsa o parayı nasıl çıkaracağı belli işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 OYLAR CÜNEYT BABAYA KIZINIZ GİTMESİN GÖRÜCÜYE GELİN OY VERİN CÜCÜYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 benim babamda aday. acaba o kac lira harcadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Enişteye, kayınçoya iki ihale verseler yeter zaten. Fazlasıyla çıkarırlar parayı. 2 ye aldıkları arsanın konumunu tarladan konuta dönüştürseler 2 olur 2222222222222222222222222. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar