Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

belediye başkanı falan olmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iş arkadaşlarından duyuyorum da eniştesi aday olmuş 500 600k para harcamış 0 lamış tüm birikimini vs. bunlar yatırım mı yapıyor sonra yolsuzlukla önlerine mi bakıyolar, o harcanan paralar nedir ? hepsi aynı mı olacak yani sonuçta
Mesaj tarihi:
Eşimin çalıştığı dershane ortaklarından birisi CHP den bir ilçe başkan aday adayı iken aday olabilmek için 250k harcamış. Aday olabilse üstüne de bir o kadar eklenecek. Kazanırsa seçimi 5 sene de bu paranın fazlasını çıkarması lazım. Nasıl olacak sadece başkan maaşı ile ?
Mesaj tarihi:
Babam BDP Erzurum Büyükşehir adayı,

30 bin lira falan gitti. Zaten halk desteklediği için ve genelde önseçimle geldiği için adaylar arasında yarış olmuyor BDP'de.

e tabi imkanları az, zaten yaptıkları masrafları belediyeden çıkarmadıkları için kazandıklarında genelde ziyaret ağırlıklı seçim çalışmaları yapılıyor.

benim bildiğim bu başka bilenler varsa diğer partilerden anlatsınlar.
Mesaj tarihi:
benim bildiğim büyükşehir hariç il başkanlarının aldığı maaşlar max 5-6k,nüfusa göre değişiyor bu.

cepten harcanan 600k ne lan.kazanırsa o parayı nasıl çıkaracağı belli işte
Mesaj tarihi:
Enişteye, kayınçoya iki ihale verseler yeter zaten. Fazlasıyla çıkarırlar parayı. 2 ye aldıkları arsanın konumunu tarladan konuta dönüştürseler 2 olur 2222222222222222222222222.
  • Yeni Oluştur...