tymphonist Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Merhaba, Yeni bir ekran kartı aldığım için 2 senedir kullandığım, çok da memnun olduğum ürünü satmayı düşünüyorum. Teknobiyotik'ten almıştım zamanında ama garanti bitti tabii. Ancak sorunsuzdur, direkt takıp kullanabilirsiniz. Kutusu falan duruyor, istenirse onları da paylaşabilirim. Fiyat olarak 300 TL düşünüyorum. MSI Türkiye'den ürünle ilgili detaylara ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 konu dışı ama 6970 üzerine ne aldın acaba ? Çok iyi bir kart zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tymphonist Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Sapphire Tri-x R9 290x aldım abi. Vatan'da indirim vardı, anakartı da başka bir fırsatla update etmiştim bahane oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 pek tabi o zaman güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar