Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Yüzeysel olmanın son noktası. Arkadaşım bi kağıtla uğraşıyordu, bi tarafına allah vardır bi tarafına allah yoktur yazdı adam.Ama kağıdı katladı etti ilginç birşey oldu. 7 (!) kere attı, 6 sında yoktur'a geldi diğerinde ise yamuk düştü. Adam bana bakıp "İşte ahanda bak, yok allah." dedi. Helal olsun dedim. Süper hesaplama.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Yüzeycell. Turkcellin yeni olayıdır.Birinin sesini dinletirsin turkcell sana yuzeysel mi diilmi soyler.. İİİİİRRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEENNNNNNÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Messor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 yüzeysel insan fiziğin en son kanunudur...araştırdım.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bknz: ekşi sözlük tadında topicler[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm..
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ya simdi sen sorunlarini anlattiginda salya sumuk agliyorsa karsindaki ya da bidi bidi bidi diye kendince bir seyler anlatmaya cabaliyorsa yuzeysel olmaz . amma durup dusunup ; eahh herkesin derdi kendine kardesim diyorsa yuzeysel olur. ha varsa bir istedigin soyle acik acik elimizden geleni yapalim bos lakirdiya cevap vermiyoruz diye yuzeysel mi olacaz desen bu sefer hayvan oluruz . o yuzden yuzeysel olmakta fayda var .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
somebody Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Penthesilea, 31 Aralık 2004 00:10 tarihinde demiş ki: Bu arada adam nickinin hakkını veriyo şimdi allah için +1 hehe kesinlikle her konunun derinliğine inemezsin; vaktin yoktur.. bazen yüzeyinden şööle bir alırsın, kendine yetecek kadar..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Head Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Alexi_Septimus, 31 Aralık 2004 01:09 tarihinde demiş ki: Yüzeysel olmanın son noktası. Arkadaşım bi kağıtla uğraşıyordu, bi tarafına allah vardır bi tarafına allah yoktur yazdı adam.Ama kağıdı katladı etti ilginç birşey oldu. 7 (!) kere attı, 6 sında yoktur'a geldi diğerinde ise yamuk düştü. Adam bana bakıp "İşte ahanda bak, yok allah." dedi. Helal olsun dedim. Süper hesaplama. bambaşkaymş[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 hattı müdafa yoktur sathı müdafa vardır.. O satıh bütün paticiktir..[signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 slm[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Surfaceing...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Seni ben yüzeysel ol diye mi sevdim?[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Öne çıkan mesajlar