Namessar Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 paramecium said: Benim tospik Scenic azcık tempolu gideyim dediğimde 6 litre ortalamaya dayandı! kizdigin 6 litre olsun. herkes 8 litre gordum diye agliyor :P dur kalk trafige girmeyen adamin hali bir baska :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Yenerk85 said: Dizel, amerika ve arap ulkelerinde yok gibi bisey amerika da kitadan cikan petrol de benzin ve urunleri daha cok, dizel ve urunleri daha az elde ediliyor. amerika da dizel araca ragbet olmamasinin ve dizelin pahali olmasinin asil sebebi bu. arap ulkelerini bilemicem. mantiken her kose basinda bir dizel arac olmasi lazim, cunku arap petrolu dizel uretimi icin cok uygun. amerika kitasindan cikanin aksine arap petrolunde agirlikli dizel uretimi yapiliyor. onlar muhtemelen benzin cok ucuz oldugundan umursamiyorlardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Selam, Namessar said: kizdigin 6 litre olsun. herkes 8 litre gordum diye agliyor :P dur kalk trafige girmeyen adamin hali bir baska :P Hergün min 80km gidince insan baymaya başlıyor ve tempoyu arttırıyor ama bir yandan da yakıta ödediği parayı hatırlayıp kahroluyor :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar