Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kore beta bitti mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bittiyse yemın edıyorum aglarım 16:00 dan berı acct almaya calıstım ve daha yenı aldım... eu betadan umut kesılınce aldım... ve sımdı unable to connect le karsılastım
eger kapandıyse aglarım yemın edıyorum aglarım. o acc u alana kdr varya ne abuk subuk sıtelere gırdım ya off
Mesaj tarihi:
realmlistle alakası yok realmlist yanlış olsa password hatalı gibisinden bişeyler çıkar gerçi beta bitince de shardlist boş olarak çıkıyor bu sorun patchlerel alakalı olabilir bence
Mesaj tarihi:
Kore server ı tekrar kapatıldı,umarım yine bakım içindir,bu konuda iyi veya kötü herhangi bir bilgisi olan arkadaşların bu platformda bilgilerini paylaşmasını diliyor umutsuzluk içinde beklemeye koyuluyorum :(
Mesaj tarihi:
Evet patchi indiriyoruz hayirlisi olsun. Tam da demi$tim ki ak$am vakti kore serverinda pingler 700 de hayret..[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Mesaj tarihi:
Bugün serverda bir almanla konusuyordum bana bitiş tarihini 28 aralık sonra hemen final betaya dalıcaz fln dedi.Wowun sitesinde tarih yok dedim final beta için o da alman bir sitenin forumundan öğrendim dedi.Ne kadar kolpalıyor bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
serverlar şu an açık mı bana tamamen boş bir server listesi gelio[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
heralde patchleri çekebilmemiz için sadece login serverını açmışlardır. Sanırım 1-2 saat sonrada serverlara patchler yüklenmiş olarak açılır.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

• Yeni Oluştur...