Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 gremiyorum allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bittiyse yemın edıyorum aglarım 16:00 dan berı acct almaya calıstım ve daha yenı aldım... eu betadan umut kesılınce aldım... ve sımdı unable to connect le karsılastım eger kapandıyse aglarım yemın edıyorum aglarım. o acc u alana kdr varya ne abuk subuk sıtelere gırdım ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 kr.logon.worldofwarcraft.com degilmi realmlist? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ben de 3 gündür matematik sınavına çalışıyorum oyun önümde oynayamayarak eziyet çekiyorum işallah bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 realmlistle alakası yok realmlist yanlış olsa password hatalı gibisinden bişeyler çıkar gerçi beta bitince de shardlist boş olarak çıkıyor bu sorun patchlerel alakalı olabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Dün server açıktı ve girerken solda server kapalı uyarısı vardı. Saatlerine bakmadım ama bugünkü kapalı olmasını açıklar sanırım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Rottweiler, her ne kadar kore betanın ne zaman biteceğini bilmesemde bugün bitmediğine eminim, üzülme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 zaten artık senın bılg de ben oynuyorum kore de kendne baska bır bılg bulsan ıı olur :) saka saka[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bu ak$amustu denedigimde girebiliyodum.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Az once denedim yine baglanabiliyordum.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 27 aralık denıyor bitiş tarihi ne kadar dogrı ne kadar yanlıs bılemıorum ınsanlar konusuyor[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Kore server ı tekrar kapatıldı,umarım yine bakım içindir,bu konuda iyi veya kötü herhangi bir bilgisi olan arkadaşların bu platformda bilgilerini paylaşmasını diliyor umutsuzluk içinde beklemeye koyuluyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Birkaç sefer bende rastladım bazen onların saatiyle 05:00'de kapanıyor ama bu kapanma ne kadar sürüyor bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bundan öncekiler 3-4 saat kadar sürüyordu tek sahip oldugum bilgi bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bitmedi daha beta merak etmeyin...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 şu an kapalı[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 patch gelmiş. Şu an indiriyorum. 1.2.1 patch bu arada. varsa bi ftp de falan oradan indirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Evet patchi indiriyoruz hayirlisi olsun. Tam da demi$tim ki ak$am vakti kore serverinda pingler 700 de hayret..[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 evet 40Mb civari bir patch indiriyoruz aslinda kore betanin tama kesin bitis tarihi bilinse iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Buradanda çekebilirsiniz Dalamar başka bir topicde yazmış ben yukarıdaki linkden çekiyorum. Bizi normal downloader ile uğraştırmayan dalamara teşekkürler..[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bugün serverda bir almanla konusuyordum bana bitiş tarihini 28 aralık sonra hemen final betaya dalıcaz fln dedi.Wowun sitesinde tarih yok dedim final beta için o da alman bir sitenin forumundan öğrendim dedi.Ne kadar kolpalıyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 serverlar şu an açık mı bana tamamen boş bir server listesi gelio[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Heryerde bir tarih var, herkes bişey söylüyor ama Blizz'den ses yok.. Pek inanmamak lazım her rakama. Belli olmuyor bunlar.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 aman, daha fazla oynamayacağım sanırım. hevesimi eu ya bırakıyorum.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 heralde patchleri çekebilmemiz için sadece login serverını açmışlardır. Sanırım 1-2 saat sonrada serverlara patchler yüklenmiş olarak açılır.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar