Esnaf Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 monoscope said: valla benim şöyle bi anım var ben bi kere aletimin resmini çekmiştim telefonda google plus oturup otomatik yüklemiş plusa bi girdim yüklenip onayınızı bekleyen resimler var dedi lak diye önüme çıktı o an napıcağımı şaşırdım abi aletim derken? aletinin resmini neden çekmiştin ki ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 abi orası farklı bi hikaye yani sonuç olarak google plus aletimi profilimde paylaşmaya 1 adım bırakmıştı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Tamamiyle spy- ajan uygulaması, açık kaynak değil bişey değil, güvenip yükleyenlere helal olsun, iyi başşak varmış sizde. Yarın öbürgün dinlendiğinizi, dosyalarına erişildiğini falan farkedince zırlamayın ama bebeler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 bu arada web sitesinden programi saklayabiliyorsunuz telefon içinde hide package display deyince ikonu yok oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 detaylı türkçe bilgi için Türkçe anlatım ve özellikler Android Lost Türkçe açıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 http://www.likecool.com/Gear/Pic/Its%20a%20Trap/Its-a-Trap-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 vulcan ne viral yaptın arkadaş. tamam amcan çok güzel uygulama yapmış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 hakkaten ha... neyse daha yapmıyom bişi lol :) isteyen kullanmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar