_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ICQ'ya bağlanmadığı zaman şu işlemleri yapın. www.proxy4free.com/page1.html Adresine girip oradan high bir proxy seçin. ICQ'dan bağlantı ayarlarına girip Proxy'den HTTPS Proxy'i aktif edin. Daha sonra aldığınız proxynin ipsi ile portunu oraya yazın. Apply diyin çıkın. Soora tekrar bağlanın. Girer. Eğer girmiyorsa başka bir proxy ile deneyin. Eğer hiç bir proxy ile olmuyorsa, proxy ayarlarını yapamıyorsunuzdur demektir...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 hiç kasmayın miranda icq yu kurun ne ram yiyo ne bi saat baglanmaya bekliyosunuz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Kazaa dan Trillian Pro diye arat[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 http://www.ceruleanstudios.com Ama pro su paralı[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 uğraştığınız şeylere bak ya. :) proxy kullanın girin işte
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ya ben giremiom gargoyle yardım eder misin? ordan herhangi bi ip aldım main den preferences a ordan (2003pro kullaniom) connections , server bölümünde de using fire wall a tıkladım orda use proxy e bastım yanda proxy ler çıktı HTTPS yi seçtim ip port yerine de yazdım işte aldıımı connect diom olmuo 6-7 tane denedim[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 tamam başka yöntemle çözdüm euhe[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
kabiastro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bende kablonet var ve bağlanamıyorum icq ya acaba icq u gene kablonetin iplerini mi banladı ? girmenin bir yolu yok mu bu ip listesinden türkiyeden bir proxy seçtim ama olmadı gene bağlanmadı icq listem gitmeden kulllanılabiliniyor mu dediğiniz trillian pro ????????????[hline]Je pense,donc je suis
Smokey Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 GaRGoYLe verdiği link teki bi ip le baglandım gayet iyi[hline]www.exile.gen.tr
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 main - preferences - connection ordan Server Tabine gelin ve şu ayarları yapın: host: login.icq.com port: 443 Proxy Settings -Using Firewall - Using Proxy ve Proxy seçeneği HTTPS olsun keep connection alive açık olsun sonra Firewall tabine gelin burda : Proxies/Firewall : HTTPS olsun Proxy Server: Host: proxy.ttnet.net.tr Port: 8080 en sağ altta use proxy to resolve hostnames kapalı olsun sonra apply deyin ve girin...[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 mortis dediğin gibi yaptım yine bağlanmadı ?[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 gargoyle nin verdiği linkten birini seçip girdim[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 hmm ben de de gargoyle in dediği olmadı demek ki ikisinden biri oluyor :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Mortiss Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 adaşımın dediği işe yaradı bende :)
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 eh dedigin oldu mortis hll:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ulan xech mortisin dediini ben 2 gün önce aynen anlattım lol. bu arada eğer bağlanmassa always use external ip diin...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Öne çıkan mesajlar