couper Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Arkadaslar zaten baslıktan bellı bulamıyorum Ankarada oturuyorum dosta yuksele fln bı suru yere baktım yok asıl bende bı kıtap var kendım bu baldrus gate,ıce ve Neverwınterdan butun buyulerı topladım yaptım bısıler guzelde oldu bakın onu bılgısayarımdan cıkartırsam 190 fln gıbı buyu bı 5-10 tanede super kıtap kopyası harıtalar var Bakın ben 2-3 senedır frp oynuyorum ve mage olmak ısteyen yada bu konuda bılgı almak ısteyen herkeze yardım edebılırım yanı bu konuda pek anlatan olmuyor her anlatanın da dedıklerı doru olmuyor Msn den msj atarsanız yada @maıl atarsanız bakarım [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 başlığı türkçe olarak okudum höea diye bi ses efekti çıkardım 2.sinde anladım :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Abi iyide o kitapta her büyü olmaz sen gene bi tome of magic isimli eseri ara, ad&d den kalma ama e-mule dan indirebilirsin. Bir de player's handbookun arkasındaki büyü listesi neyine yetmiyor onu merak ettim, şu ana kadar o büyülerin hepsini kullanmaya fırsatım olmadı. btw:Baba sağolasın ama zaten mage uzmanı bir abimiz var.[signature][hline]Pathetic fool! You can't slay the creatures of darkness with light, you need to get into the shadows. All hail The lord and master Foamy the Squirrel All hail the lord and master Foamy the Squirrel [Bu mesaj nightstalker tarafından 16 Aralık 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 crpg'lerdeki buyuler her ne kadar orijinalleri baz alinarak yapilsa da, oynanabilirlik acisindan bazi degisikliklere ugruyor, tamamen degisik buyuler konulabiliyor. o yuzden asil bakilmasi gereken kaynaklar kural kitaplari.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 2nd editon'in Wizard's Spell Compendium diye bir serisi var 4 kitaptan olusuyor.Cok iyi bir kaynak bulabilirsen kesin almani tavsiye ederim.[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 yüksel kırtasiye var orda spellbook gördüm ama biraz tuzlu hatta baya bi tuzlu en iyisi wizards.com'dan system referance'dan indirmek bilip bilmediğin bi ton büyü var aşğıdaki linke tıkla git.. www.wizards.com/default.asp?x=d20/article/srd35 [signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Second oynarken Wizard's Compendium u kullanıyordum. Third de Tome of Magic (buydu sanırım adı, buradaki bilgisayarımda yok dosyalar, 2nd a geri dönüş yaptık burada Dragonlance oynadığımız için) kullanıyordum gerçekten güzel kitaplar.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 zamanında elementalist diye class yaratma çalışmalarım vardı(beceremedim), o zaman oturup saymıştım, hani örnek olsun falan diye players handbookun(3.rd ed, 3.5 bilem değil) sırf sorcerer&wizards bölümünde 323 tane büyü vardı. 190 bunun yanında komik kaçtı biraz:) imzamda var çekin de wizards kar edemesin. 3.5 bi de, rahat 350yi geçmiştir büyü sayısı rpsine gelince onu da bi zahmet bilin:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem Deli_Haci in, Borbag out :hrr: beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 borbag en sonuncu imzanı baya beyendim :D[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
couper Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ya arkadaslar sımdı bı suru soru oldu 1-player handbook demıssınız hanı orda 2.. buyu var dedın ben 2 yıldır oynuyorum ve gercekten mage olmayı cok severım ama onların cogu hıc bı ıse yaramıyor ve sende onun ustune (eger dmsen) kendı ıstedıgın bı 1412123 tane daha koyabılırsın sadece senın hayal gucunun zengınlıgıne kalmıs 2-wızard.com"da zatı tum buyular var yaklasık 20 sayfa buyu olması lazım ama bunların ıcınde clerıc dahıl bılımum buyuler fln fln olması lazım ayıklamak cok uzun suruyor 3-ayrıca elandorıel ben gıdıp yalvardım abı ıstanbuldan gelıyormus ordan gelmedıkce bısey yapamazlarmıs dedıler olsa sırek alcam parası onemlı deıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 yaw arkadaşlar bunu neden büyüttüğünüzü bilmiyorum ama dnd nin nerdeyse her kitabında eklenmiş 5-6 büyü var.Book of vile darkness ta ,book of extalded deeds de ,masters of wild ,tome and blood ,song and silence(bard büyüleri),hatta fr da oynuyorsanız daha bir ton kitap var fr büyüleri için...Ne biliyim kayak öküzlemesine var.Ama bunların hepsinin bir arada olduğu bir kaynak arıyorsanız benim bilgim dahilinde böyle bir şey yok malesef...yapmanız gereken tüm bu kaynakları toplayıp incelemek ...yada kendiniz hazırlmak..ben bir ara hazrılıyordum ama sonra kastı bıraktım....birde phb deki büyülerin çoğu işe yaramaz derken neyi kastettin? İstediğin büyülerin hepsi fire ball tadında hödöhöde dmg veren büyülermi? .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 biraz entel bi laf olacak ama: işe yaramaz büyü yoktur, büyüyü kullanabilen adam vardır. şahsen divination büyülerinin hepsinin gereksiz olduğunu düşünürüm ve kullanmam ama diviner takılan bir adam çok rahat duman edebilir bu yüzden:) tamam kabul ediyorum bazı kaynaklardaki çoğu büyü cidden gereksiz ama phbdekilerin neredeyse hepsinin kullanım alanı var[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Release:Insomnia..... cık, olmadı:( beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bilgisayar oyunlarındaki büyüleri -beğenerek- toplayıp akabinde player's handbooktaki büyülere gereksiz demen biraz garip tabi ama gene de görmek isterim işe yarar tabir ettiğin büyüleri. Burdan bizimle paylaşırsan hepimiz memnun ve müteşekkir oluruz...[signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ÜĞstak atta odayı kısıp giridik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 couper'ı yanlış anlamışsınız o dnd'nin türkçe olanından bahsediyor hani şu b.ktan bikaç buyunun olduğu kural kitabı[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bence yanlış anlamamışız. adam wizards'a bakmış. cleric büyüleri ve wizard büyüleri birbirine girik diye kurcalamamış. -ki comprehensive spell listler var orda. iki ayrı rtf dosyası halinde. ikinci rtfde sorcerer ve wizard büyüleri levellarına göre sıralı bi şekilde kısa açıklamalarla listeleniyo. akabinde de ordaki bi büyünün detaylarını zaten alfabetik dosyalardan bulabiliyosun...[signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ÜĞstak atta odayı kısıp giridik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 adamı ben tanıyorum benim oyuncum bende 3.5'te yeni gelen ve giden büyüler yok bende üşendim hazlırlamaya o yapıyor.Adamla konuştum o player handbook deyince ilk çıkan D&D kutusundaki aptal tasvir ve çok gereksiz 6-7 buyuyu anlamış hani Türkçe olan içinde kural ve macera kitabı olan[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Grudge şu wizardsin sitesindemi bahsettiğin büyü listesi? nereden ulaşabiliri? tüm kitaplarından derleyipmi yapmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yok yaw srd den bahsediyorum...[signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ÜĞstak atta odayı kısıp giridik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
couper Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Abi gereksiz buyu yoktur onu kullanamayan vardır dıyen entel arkadas benı kopardı evet abı gerksız buyu var yanı benım hıc hesaba katmadıgım bazı buyuler hakkatten var ayrıca cnjr"a bayılırım saldırıya yonelık buyulerıde cok severım ama bunu bı paladın arkadasımla uzun sure tartıstıkkı savunma buyulerınıde yerıne gore yogun kullanırım bılgısayardakı oyunlardan toplanan buyuler hepsı hayatı ve en gereklı buyuler oldugu ıcın orada bulunan buyulerdır yanı bu gereksız buyu kılasmanını kendılıgınden blackice yapıyor sızın kurcalamanız bırsey degıstırmez ama orada kullanılamayan bazı buyuler var mesela fly daha gormedım bunları ben arastırıp yazıyorum absrd buyulerı cok yok bunları ben bulup yazıyorum yanı ıkı dandık sey bırlestırıp hop yaptım oley demıyorum Ayrıca abı ben burda sız ıstersenız verıyım dıyorum ıstemıyosanız vızırdamayın lutfen ve sorum kıtabın bulunamaması bulsam zaten alcam demı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 demiyorum bişey[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 istiyouz.[signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ÜĞstak atta odayı kısıp giridik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir kamu hizmeti buyruuuuuuun[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Release:Insomnia..... cık, olmadı:( beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
couper Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Abi budur ya saol da ben arsıv ıcın kıtap arıyorum ama hakkatten cok hos yanlız tam ınceleyemedım ama buyu acıklamaları kısa gıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar