Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Tomb Raider 2 nin title müziği içimde kaldı söyliyim dedim =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Hıc dıkkat etmemıstım :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Magazin programlarında da % 90 ihtimalle Terminator'ün ve Rocky'nin müzikleri çalıyor. Rezillikte sınır yok. Hatta biz evlencez'de Requiem For A Dream Main Theme çaldılar, gözümü açtığımda hastanedeydim. Televizyon da tamircideydi :-P[signature][hline]Ee nolcak şimdi? [Bu mesaj Eraq tarafından 28 Aralık 2004 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 imar bankasının bi reklamı vardı kadın geliyodu böle böle cok kazandırcaz diyordu orda baldurs gate calıyordu. şok olmuştum (10yıllık reklamın yeni versiyonunu yapmışlardı o hani)[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 fenerbahçede tesadüf falan gibi nargilecilerin olduğu yerden (eski piramitin yeri) o parka doğru yürüyün sağa bakın sürekli bi kuyumcu var, cam duvarına Lady Aribeth i koymuşlar, o elinde kılıcı tepeye doğru kafasını kaldırdığı ve gözlerini kapadığı, saçları uçuyo falan kulşağında küpe, boynunda da kolye var hehe sınır tanımıyoruz kısacası yüzsüzlükte[signature][hline]Emily tries, but misunderstands?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 aribeth iyiymiş lol[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 telif hakkı yokmu acaba bunların[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 sanırım olması lazım koca star izinsiz kullanmıcakya yada emin degilim :P uzan battı gene yoksa :D[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 cem uzana bişey olmaz ne varsa kadeşlerinin üzerine geçirmiş hatta babasına bile geçirmiş :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Uzanlarla starın bi alakası yok arkadaşlar... gazete falan okuyun bi ara ;)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 smoke star kimin şu an?[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 devletin diye biliyorum ben.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: Eraq, 28 Aralık 2004 23:44 tarihinde demiş ki: Magazin programlarında da % 90 ihtimalle Terminator'ün ve Rocky'nin müzikleri çalıyor. Rezillikte sınır yok. Hatta biz evlencez'de Requiem For A Dream Main Theme çaldılar, gözümü açtığımda hastanedeydim. Televizyon da tamircideydi :-P lol[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: uncla, 30 Aralık 2004 19:33 tarihinde demiş ki: smoke star kimin şu an? tasarruf mevduatı sigorta fonu(TMSF), haliyle devlet[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar