Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 yedikten sonra nefes alabiliyosanız o değildir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 USA polisi az değil yalnız çok sağlam gaz kullanıyorlar :D TR de ki değer ne acaba çok merak ediyorum. http://i.hizliresim.com/K6L1gk.jpg edit: youtube da darth naga diye bir eleman var. bu konuda oldukça ünlü. firmalar kendilerine ürün sağlıyor deneme yapması için. carolina reaper dan tut her acıyı denediği video var. adam immune olmuş ama genelde bayılıyor videoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 amerikan zencisini kesmiyo normal grade olan da ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 abi dün yanımda salya sümük kalanmı ararsın,kusanmı bende tık yok bi ara herkes bana bakmaya başladı niye bu tepki vermiyor lan gaza diye.. normal mi lan gezide de böyle olmuştu.. edit:yalnız en yüksek dozaja maruz kalmadım orta-yüksek arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Sen seçilmiş olansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar