monoscope Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 gereklişeylerden alıyorum ama çok pahalı gibi ya, evet 3-5 sayının birleşimi ama yani taş çatlasa 100 sayfa olan şeye 30 lira bayılmak biraz koyuyor. İngilizce olanlar daha da pahalı, onun mantığını çözemedim zaten Türkçe için çevirmen parası falan desen daha pahalı olması gerekmez mi ? marvelın 1.99 a subscription sistemi varmış sanırım ama o da dijital yani basılı olmadımı tadı kalmıyo bu işin. istediğim marvel, dc comics ve vertigolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 daha ucuza bulamazsin smartdevice + torrentle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 ingilizceler ithal, türkçeler burada basılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Arkadaş kitapevinde koca bir bölüm çizgi roman gördüm. Ama hepsini almaya kalksanız araba parası. Şu torrent olayını açarmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 abi torrentle olcak iş falan değil ya iyi güzel denedim tablette var evde ama yok o sayfanın tadını vermiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Benim amacım printer almak zaten :) gözü yormayan ebook readerlar da var, ama yinede bende elimde tutmak kahve lekesi yapmak istiyorum. İngilizceleri için güzel bir site tavsiyesi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 amazon.com en uygunu sanırım. sanırım 135 lira burada walking dead compendium 2 mesela. amazon'dan 40 dolara geliyor. tek tek ufak ufak diil, kitaplaşmış halleriyle almak lazım bu arada. yoksa olacak iş değil, inanılmaz fiyatlara geliyor bir seri bile almaya kalksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar