Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Save ve Complexity

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler soyle bir sorun oldu ilk once bir arena yaptim epeyde hos oldu ama consolda complexity uyarisi veriliyordu bende biraz kucultum ve daha sonra map dosyasini kurcaladim sonra restart atinca o arenadaki yer bombos kaldi sonra .allshow yazdigimda o arena ortaya cikti ve her seferde artik allshow komutuyla geliyor acaba onu normal show a getirme imkanimiz varmi? veya deed haline getirebiliyormuyuz ve acaba bu hata nasil olusmus olabilir benim aklima allshowdayken arenayi yaptigim geliyor acaba bundanmidir[signature][hline]Ultima Strike [Administrator]
[Uo Kalibric's Owner]
Mesaj tarihi:
bu sorun kordinat farkından dolayı olur

2422,5232 mesela bu kordinatı ele alalım sen .go 2422,5232 ye gittiğin zaman aslında şuraya gidersin 2422,5232,0,0 ama sen muhtemelen alanı 2422,5232,0,1 gibi bir kordinatta yaptın veya 2422,5232,0,9 bunu silip tekrar yapmadan düzeltemezsin fakat arenayı deed haline getirebilirsin. bunu nasıl yapacağım dersen bu konuyla ilgili bir tutorial vardı.

oyunda extract komutunu kullanıyosun mesela .extract arena şeklinde sonra bu dosyayı multi pather ile multi.idx ve multi.mul a patchliyorsun. biraz araştırırsan bulursun[signature][hline][spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ]
Mesaj tarihi:
simdi soyle birsey var orayi sadece .allshow komutuyla gorebiliyorsun .extract ancak allshow kapaliyken calisiyor hade bende bir vendor koydum daha sonra goname yazdim onun yanina isinlaninca bu yer gozukmus oldu ama .extraxt yapmaya calisinca yine olmadi acaba orayi tersine cevirebilirmiyiz yane orasi allshowsuz hali olsa vb.[signature][hline]Ultima Strike [Administrator]
[Uo Kalibric's Owner]
  • Yeni Oluştur...