Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haklısınız arkadaşlar, burda çok azarlıolar insanı yok yere...

YinYang

Öne çıkan mesajlar

Daha dün kaydoldum, bu gün bi topic açim dedim, yok nie imzam uzunmuş... 1. topicle ilgili olmayan bişiyi nie topiin altına yazıolar, bana mesajlamaları lazım... 2. yok niye şunu dedin de sana şöyle böyle ederler de, sen şöyle yap da... Buranın master'ı olmuş da akıl verir gibi, öyleyse de buna yakışır bir biçimde yapsın öyle değil mi? Tı tı tı... İnsan buraya yeni gelmiş çöm arkadaşını korkutur soutup kaçırır mı yaw? Lütfen daha düşünceli olalım arkadaşlar... Teşekkür ederim... Üzüldüm yani, seveceğim bişeler bulacağıma inandıım bi siteden böyle tepkiler alınca...[signature][hline]I am between Love and Hate...
Sosyal ağlarda paylaş

Haha rezilliğe bak. Yeni bir üye bir sıkıntıdan yakınmış, üsluba dem vurmuş. Sonra kalk aynı tarzda iki mesaj daya.. Hani haklı olsan bile insanlığından bir cümle kurar anlatırsın neden öyle olduğunu.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Açtığın Topic Burda !!!

said:
YinYang, 28 Aralık 2004 13:54 tarihinde demiş ki:
Ben de titreyerek bekliodum, acep kızarlar mı die, ehuhehe :)))

Zaten sen korkmuşsun...Başınada gelmiş...

said:
YinYang, 28 Aralık 2004 13:54 tarihinde demiş ki:Ben de madalya alacam :)) Kıskandım yane, parlio felan... Gözüm kaldı...

Buyur rıfkı burdan yak..

said:
YinYang, 28 Aralık 2004 12:51 tarihinde demiş ki:
:) Konu dışına mı yazmam gerekiyordu bilmiyorum ama yazacağım şey anime-manga ile alakalı olduğu için bu bölümü tercih ettim... Yaw arkadaşlar, ben anime koleksiyonları, tanıtımları hazırlıyorum... Aradığım herşeyi animede bulabildiğime inanıyorum, dolayısıyla animeseverlerle de iyi vakit geçirebileceğimi düşünüyorum... Çok sıkılıyorum bazen internetteyken! Eğer benim gibi sıkılan bir arkadaşımız varsa mesajlaşalım chat yabalım... Forumdan daha canlı olacağına eminim (doğal olarak eheh). Deiş tokuş yapabilir, bilmediğimiz konularda birbirimizi bilgilendiririz, e bi de anime yorumları yaparız, fena mı olur yane? Söyleyeceklerim bunlar arkadaşlar, teşekkür ederim...
I am between Love and Hate: Cheeringup snowmans with my warm scarf in winters, sticking-on falling leaves back in autumns, wiping away the tears made of dews on buds with my handkerchief in springs, smiling at the sun when she looks at me above the white clouds in summers.(Maybe it was Santa who wrote it hehehe)/I-AM-LOST!!! Im in deep n goin deeper, am i gonna die? Dunno... But ive got hope, im gonna start breathing again, and smell the sweet breeze of life... (Je toujours espere, personne ne vivre sans espoir c'est pourquoi on dois continue a esperer.)

Bak bu da imzan..

[hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!

[Bu mesaj insight tarafından 28 Aralık 2004 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yeni gelenlere de toleransta bi sınır var YiYang, ayrıca açtığın topic te sadece sana ve imzana kısa ve öz eleştiriler var kimsede mızmızlanmıyo, eleştirilere açık olmak lazım.[signature][hline]...:::time is just a word; it's all about how u waste it:::...
paticik uo daki mystr karakteri ile hiçbir ilişkim yoktur
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...