Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mikrodalga ile mücadelem / elektronikten anlayan

stormeagle

Öne çıkan mesajlar

3 ay önce samsung mikrodalga almıştım. 2 ay kullanım sonrasında kendiliğinden bozuldu. Servis geldi aldı 1 hafta sonra sigortasını değiştirdik diye getirdi. 2 gün sonra yine arızalandı (ısıtma yapmıyor)

Tekrar servis gelip aldı 3-4 gün sonra magnetronu(wtf?) değiştirdik deyip getirdiler. Bu sefer 4dk kullanımdan sonra arkasından dumanlar çıktı. Hemen fişi falan çektim servis çağırdım alıp götürdüler.

Biraz önce geldiler; bu sefer değişmiş olan magnetrona uyumlu sigorta taktık dediler, bir önceki sefer unutmuşlar.

Abi şimdi ki sorun ise mikrodalgayı hangi güçte çalıştırırsan çalıştır farketmiyor hep max güçte çalışıyor. Yani misal pizza koydum 700W 4dk ayarladım yaktı yemeği. 4dk da mümkün değil yakmaz normalde bir gariplik olduğunu anladım. Bu sefer 300W 4dk yaptım yine aynı oranda yaktı yemeği. Yani 300w 700w istersen 100w ayarla fark etmiyor hep max performansta çalıştırıyor kendisini.

Şimdi bunu nasıl servisi anlatıcam. Zaten 3 defa servise gitti değişim yazmalarını istiyorum yok biz hallederiz bunu diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...