pozitiff Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 İstediğim bir bölgeye nasıl kar yağdırabilirim? sphere.ini den noweather i 0 yaptım ama yağış filan yok henüz.. ve ben sadece kar yağdırmak istiyorum.. malum yılbaşı :)[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------
Larethian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 rainchance=1 gibi birşey wardı yanlış hatırlamıyorsam tabi onu map scp de istediğin bolgeye yazacaksın.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
there Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Axisle kolaylıkla yapabilirsin.[signature][hline]
simonare Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 axisle yaparsan sadece o sectora veya o regiona özel olur ve anlık bişey olur periodic olmaz[signature][hline][spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ]
arbay_gamers Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 up[signature][hline]Gamers Online Gaming World
Öne çıkan mesajlar