Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Menzoberranzam

Faerun

Öne çıkan mesajlar

Ankarada bi yerden bulabileceğini sanımıyorum, hatta Türkiyede bi yerden bulabileceğini sanmıyorum. Underdogsa baktım abondonware olmamış galiba. Bu arada menzoberranzam değil menzoberranzan :) p2pleri dene sen

Bide konunun yeri masaüstü değil bilgisayar oyunları olacaktı.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Diyor ki dc++ programını indirip oyun temalı serverlarda ararsan bulabilirsin ama en az 5gb dosyayı paylaşıma açman lazım.[signature][hline]Pathetic fool! You can't slay the creatures of darkness with light, you need to get into the shadows.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Nasıl bir oyun merak ettim nerde geçiyo konusu ne full multiplayer mı v.s v.s[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...