Signtech Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 aşk bir eşkiyanın hayata itirazidir.Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan,severde devrim olur.Farzetki ben bir eşkiyayim. Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluga giden tüm yollara adını yazdım.hangi yoldan geçersn geç seni sevdiğimi okuyacaksın. Her sırtını sıvazlıyanı dostun sanma,sırtından vurucak en iyi yeri arıyor olabilir... Her elini tutanı sevgilin sanma,seni elinden tutup kötü yollara götürebilir Ben her yaratığın,tüm zamanlar boyunca görmüş oldugu kabusların toplamıyım.Ben cinayet ve ihanetin karanlık düşüncesiyim.Korkunun,şevhetin müstehecenşliğin ve tecavüzüyüm.Ben ruhu öldüren kırıcı sözcük ve ihanete uğrayan çığlıyım. Kim demiş sarhoşluk kötüdür diye,ben herşeyimi ayıkken kaybettim. Seni tahmin edemiyeceğin kadar çok değil. Tahammül edemiyecein kadar çok sewiourm[signature][hline]Kim demiş sarhoşluk kötüdür diye,ben herşeyimi ayıkken kaybettim... Signtech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 çok güzel yazmıssın...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Signtech Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Beğendiğine sevindim.[signature][hline]Kim demiş sarhoşluk kötüdür diye,ben herşeyimi ayıkken kaybettim... Signtech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MisTaKe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 "Her sırtını sıvazlıyanı dostun sanma,sırtından vurucak en iyi yeri arıyor olabilir... " Güzel yazmışın ,hele bu laf pek bi hoşuma gitti.[signature][hline]Sevmek çay gibidir,sevilmek şeker, bizim gibi garipler çayı şekersiz içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bu iki söz gercekten güzel, tebrikler :) said: Kim demiş sarhoşluk kötüdür diye,ben herşeyimi ayıkken kaybettim. said: Seni tahmin edemiyeceğin kadar çok değil. Tahammül edemiyecein kadar çok sewiourm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 enteresan ve güzel yazmıssın tebkrlr[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 sözler çok güzel tebrikler diyip devamını beklioruz :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otheym Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Valla çok hoş, tebrikler..[signature][hline]Dreşko vardı ya şu geçen günkü arkadaş, bizim champi bastı abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 gerçekten hoş olmuş...bravo[signature][hline]Yansı Gövdesiz bir sevmek parçası El olmuş uzanmış saçlarına Ürküyorum hayır kıskanıyorum Bir el, kopuk, kolsuz, dokunan... Tutunmuş saçlarına Özdemir Asaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Gerçekten bütün bu sözler senin mi yoksa bikaçını alıntı mı yaptın? Seninse eğer cidden çok başarılı :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar