di Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Kamil misin lan. Yurt disina cikinca al pay as you go bi hat kullan iste internet falan icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ya panpa az kalcam hic ugrasmayayim diyordum ama oyle olcak galiba 1-2 ay durcak olsam direk hat alirdim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Yok hacim farketmiyor, 2 gun kalcak olsan yine alcan. Her sekilde ucuza hesapliya gelir. edit : Bi de bazi operatorlerle Turkiye'yi falan asiri ucuza ariyosun. O acidan da guzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 oranın hattından alcan hacoli nereye gidersen git neti de wifi fln hadi kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuş istediğin gibi normal tarifenden hocam ne olacak, senede ödediğin verginin kaçta kaçı Allahaşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 tek kuruş vermene gerek yok. gittiğin yerlerdeki wirless lara çökücen skype dan konuşucanız maillarını falanda bu sırada halledersin. haritada dediğin giib offline kullanacaksın. 3 yıldır böyle yapıyorum daha hiç sıkıntı çekmedim diğer türlü haftalık ortalama kullanma ile 500tl kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 En akıllıcası gittiğin yerden en ucuz konuşma ve data hattı alman. Geçen sene slovenyada bunu yapmıştım ama sadece data hattı almıştım ve onun üzerinden skypwe falan konuşuyordum heryerde yaklaşık 1 haftalık sınırsız kullan at data hattı 19€ falan gibi bir rakamdı. Sen illa sınırsız almazsın daha makul rakama bulunur illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Lectre said: operatörünü söyleseydin yardımcı olacaktım, şimdi bir daha bakmayacağım bile topike. senko said: turkcell kullaniom ama haftaya yurtdisinda olcam, ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar