webster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Arkadaşlar Ben bir RP hastasıyım ve bu hastalığımın bir işe yaraması için bir oyun dizayn etmeye karar verdim şu an çizim tahtasındaki oyun bilgisayardan olmıyacak tamamiyle masa üstü d20 sistemini d6 zar sistemine uyarlıyacağım her hafta internet sitesinde 3 adventure olcak bu edventureların sonuçları siteye koyulabilecek ve sitede ortak bir oyun muş gibi olucak yüzdeler hesaplanarak adventure'ın zorluk derecesi fln... hesaplana bileek sitesi ile halen uğraşmaktayız yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise lütfen [email protected] adresi ile itibarata geöin yardımlarınızı bekliyoruz.[signature][hline]We Create Worlds Origin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 güzel de neyi çiziyosunuz? neyin yüzdesini hesaplicaksınız? bi de neden d20 sistemini d6ya çevirmeye çalışıyosunuz?[signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ÜĞstak atta odayı kısıp giridik. [Bu mesaj Grudge tarafından 30 Aralık 2004 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
webster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 birşey çizdiğimiz yok kardeşim lafın gelişi şu an sadece bir düşünce bize biraz daha destekçi olabilirdin neyin yüzdesinimi hangi gurubun en başarılı olduğu yüzdesi eğer veriler doğru girilirse D6 sistemide 20 yerine en büyük 24 olcak heb d6 zar kullanılacak D&D den uzak bir düşünce ile çalışan bir oyun üretmeye çalışıyoruz. Lütfen daha destekçi olabilirsiniz karamsar olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 lütfen biraz daha destekçi olmalıyım.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 şu an olduğumdan daha destekçi olamicam. çizimlerinizde başarılar...[signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ÜĞstak atta odayı kısıp giridik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 tam olarak ne yapmayı planlıyorsunuz daha sakin ve adım adım anlatsanız. ? ? ?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ilk mesajı okudum. şöyle ufak bi sorun var ki ben ne yaptığını(zı) anlayamadım. hani yeni bir şey yapıyosan bu acele nedir:) biz burdayız sistem orada kaçışan bir şey yok ki. sakin sakin alabilir miyiz baştan?[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Release:Insomnia..... cık, olmadı:( beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar