herhavzindibayni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ilk raid stormwindde başliyan Order Must Be Restored[62] (raid) questi içindi , mobun olayini quest log çok güzel şekilde anlatmiş ; Do you know how many ranger lords exist in this world? How many human ranger lords have ever existed? Nathanos' accomplishments were unprecedented. He was a tactical genius, responsible for Alliance victories spanning a decade of conflict. And now... the champion of the Forsaken. No. This cannot be. Order must be restored. Gather an army, xxx . Return to the Plagues with your army and destroy the Blightcaller. I wish you luck, xxx. Truly, you will need it for this battle. kestik kendisini 25 kisilik bir grupla buda ödülümüz http://www.thottbot.com/?i=7156 diğer raid ise çok daha piskopat bir yer olan UPPER BlackRock Spire içindi oyundaki en son nokta instance . oyunun TOP itemlarinin hepsinin düştüğü yer , şansa güzel item düşmedi daha doğrusu plate ve piskopat (52 dps bilmemkaç stat ) bir two handed mace düştü dagger leather yok =/ raid grubumuz ; bosslardan birisi ; 45 dps oyunun en kopuk daggerini düşürüyor 5% şansla olmadi bi dahaki sefere işallah gerçi grupta 20 tane aç rogue vardi düşse savaş çikardi muhtemelen başka bir boss : aha buda mekanin son boss'u ss alamadim keserken , keza bana tek vuruşta 2240 koydu , kaçmakla meşguldüm çok güzel ve eylenceliydi gerçekten millet 60 ta oyun biter sıkılırız falan desede hiç de alakasi yok artık olay item toplamada raid yapmada ve pvp de başliyor zaten stratholme,scholomance ve blackrock spire raid grupsuz olmuyor , ve oyunun top itemlarinin bulunduğu yerler burasi , full top itemlari da toplamak sanirim bir 3 hafta alir ondan sonrada artikin ver elini pvp pvp dende sıkılınca blizzard bi değişiklik yapmali , yoksa ver elini ebay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 the beastin başka bir açidan daha sevimli bir görünüşü ha bide buraya alliance dan ilk giren raid grubu olduk zaten anahtarda dün alindi , upper brs için anahtari almasi bile başka bir işkence horde zaten daha giremedi bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 lvl 60 ne kadar zmanada olunuyoki? böyle bir iki ayda olunuyosa çok kötü bence diablo 2 de ciktigindan beri insanlar pachler sayesinde yeni yeni 99 oluyolar oda çok az kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 diablo2 degil bu.. 2 ayda degil daha az suredede olursun..[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 oyundaki bütün süresinde level atlamakla uğraşmayan, günde ortalama 1-2 saat oynayan bir oyuncu için aylar sürer merak etmeyin. kore betadaki karakterimle toplam 170 saat oynamışım. şu an level 35. öyle çok level atlayayım diye uğraşan biri değilim, yavaş yavaş yaptım. bol bol gezdim, xp bile vermeyen elite quest'leriyle falan da uğraştım. günde 2 saat oynadığını varsaydığım bir oyuncunun level 35 olması için 3 aya yakın oynaması gerekiyor bu durumda. level atlamak için uğraşan birisinin benden kat kat hızlı gelişeceğini ve günde saatlerce oynayacağını düşünürseniz ortalama bir fikriniz olur. ilk level 60 karakter bir kaç kişi değişmeli günde 24 saat oynanarak 6 (ya da 5) günde yapılmış bir yerde duyduğuma göre. edit: öh bu arada 170 saat ne demek ya. tatilimin 14 günü boyunca günde ortalama 12 saat wow oynamışım demek oluyor bu. ben de diyorum niye sıkıldım oyundan. :P [Bu mesaj Mirage tarafından 30 Aralık 2004 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Çok güzel ss'ler :) bu arada kael in elindeki two handed sword a bittim :) süper itemler var eriyorum ben... çiksin artik şu EU!!!![signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 olm yinemi cafeden birinin accla yazıyosun yoksa baaluo accu banlandimi :) bu arada tbrkler canem 60 olmussun hayatta gelmezsın euya artık.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bu günleri bizde görebilecekmiyiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bu arada onyxia raid quest ine gittinizmi ? bildigim kadariyla en zor boss oyunun suan onyxia ama yaniliyorda olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Eu yu bırakın yahu.. niye bekliyorsunuz ki? Kazandıracağı birşey yok :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar