SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 arkadaşlar aranızda tintd oyanyan varmı. varsa oyun hakkında bilgileriniz neler bence burada bu oyunu oynayanlar bi toplanalım ve aramızda fikir alış verişi yapalım. Bende oyuna basladıgım 2 gun oldu. dediğim gibi varsa bilgisi olanlar ve oynayanla burda tartışalım. nasıl bir oyun amaç ne nasıl oynanır ....... Benim oyundaki nickim Azeroth[signature][hline]Azeroth Tokatlıyım hüeeaaynn Yeriz tatlıyı S..k.riz Tokatlıyı(Kızları) Memleketteki kızlardan başkası yalan bea... Ama Finlandiyalı olsa da olur..Sarı sarı off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ben 24 saat denemeye başladım, devam edebilirim. Gormo karakterimin adı. biraz daha bakınayım bi girip 10dk oldu daha :)[signature][hline]geberik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ok kardeşim seni arkadaş listeme alıyım.sende beni al benim nick oyunda Azeroth .hadi kardeş inşallah oyunda görüşürüz.bu arada gerçekten zevk alcaksın zamanla.[signature][hline]Azeroth Tokatlıyım hüeeaaynn Yeriz tatlıyı S..k.riz Tokatlıyı(Kızları) Memleketteki kızlardan başkası yalan bea... Ama Finlandiyalı olsa da olur..Sarı sarı off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 beyler slm bende 20 gündür oynuyorum,vok deyim,f.başlığını yeni gördüm.bizim vadide baya türk var7-8 kisiyiz birde türk guildi var nil kahvesi adında. benim nick de massosoit bulun beni.[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar