SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 arkadaşlar aranızda tintd oyanyan varmı. varsa oyun hakkında bilgileriniz neler bence burada bu oyunu oynayanlar bi toplanalım ve aramızda fikir alış verişi yapalım. Bende oyuna basladıgım 2 gun oldu. dediğim gibi varsa bilgisi olanlar ve oynayanla burda tartışalım. nasıl bir oyun amaç ne nasıl oynanır ....... Benim oyundaki nickim Azeroth[signature][hline]Azeroth Tokatlıyım hüeeaaynn Yeriz tatlıyı S..k.riz Tokatlıyı(Kızları) Memleketteki kızlardan başkası yalan bea... Ama Finlandiyalı olsa da olur..Sarı sarı off...
Gormo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ben 24 saat denemeye başladım, devam edebilirim. Gormo karakterimin adı. biraz daha bakınayım bi girip 10dk oldu daha :)[signature][hline]geberik
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ok kardeşim seni arkadaş listeme alıyım.sende beni al benim nick oyunda Azeroth .hadi kardeş inşallah oyunda görüşürüz.bu arada gerçekten zevk alcaksın zamanla.[signature][hline]Azeroth Tokatlıyım hüeeaaynn Yeriz tatlıyı S..k.riz Tokatlıyı(Kızları) Memleketteki kızlardan başkası yalan bea... Ama Finlandiyalı olsa da olur..Sarı sarı off...
massosoit Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 beyler slm bende 20 gündür oynuyorum,vok deyim,f.başlığını yeni gördüm.bizim vadide baya türk var7-8 kisiyiz birde türk guildi var nil kahvesi adında. benim nick de massosoit bulun beni.[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2
Öne çıkan mesajlar