sagopa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Arkadaşlar RunUO serverı kurduk arkadaşlarla cafece oynarız diye britain gz sınırı ormana kadar uzanıyor bunu nasıl köprüye kadar çekebiliriz acaba ?[signature][hline]Bir çocuk kadar masum uzandım yanına... Kokunu duymak için girdim koynuna... Yaşam diye birşey yok, Unutmak diye birşey yok... Beni o masum gözlerle yanlız bırak...
sagopa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Birde GMlerin Teleport olurken Kal Vas çıkarması olayı nasıl yapabilirim :)[signature][hline]Bir çocuk kadar masum uzandım yanına... Kokunu duymak için girdim koynuna... Yaşam diye birşey yok, Unutmak diye birşey yok... Beni o masum gözlerle yanlız bırak...
Juaxx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Slm.. Staff larin Teleport olurken Fire Column Cikarma Olayı privshow dan dolayı oluyor.. .privshow ( 1 e getiriceksin ) yaparsan olur .xprivshow de ba$kasının Fire column çikarmasını sağlaRsın :)[signature][hline]Edirne Kapisi Zordur Gecilmez Uzaktir Memleket Gidilmez !! Lpr.g. Fo.i.ghir. [ Juaxx ] As.plor.fliry.cmo.r [ Luppe ] Fms.Ops.flien.mc.ar [ Xaern ]
resplendent Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 RUNUO Diyor Eleman .privshow ile ne alakasi var acep ? -- Flamestrike ile çıkı$ yapmak istiyorsan onun için bir script var ismini unuttum $uan bulursam öm atarım..[signature][hline]Ardhath 29 Kasım 2004 22:18 Tarihinde Demi$ki: Herkez De Komik(!) bu Forumda. Quaxis OnLine Gaming Community
Öne çıkan mesajlar