zamo Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Merhaba, Çalışan ve bir şekilde görüntü verebilen monitör arıyorum. Rengi solmuş olabilir, ekranın yarısı görüntü vermiyor olabilir dert değil. HDMI veya DVI çıkışını desteklemeli. Kablosu da yanında olmalı. Neredeyse çöpe atılacak kıvamda bir monitör aradığım için fiyatı da ucuz olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 42" tv var samsung işini görür mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 yarısı çalışan monitör istemek nedir ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 127 ekran samsung led tv var geçen sene aldım 4 hdmi girişli 2 usb girişi smart tv wireless dahili fln var işini görür mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Belliki adam parçalayacak parçalarını kullancak siz çalışan şeyleri öneriosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 19 inch lg flatron var kapidan gel al bedavaya, calisiyor tikir tikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 19 inch LCD fujitsi marka monitor bir cizik bile yok 5ms vs. posta ücreti karsiligi verebilirim. http://www.pwks.de/new-shop/images/siemens-lcd-l7za-1_517.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 19" Philips LCD var widescreen ve DVI destekli. ne verirsin yaz buraya ona göre bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 20TL+ kargo civarı verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 JestersTear said: 19" Philips LCD var widescreen ve DVI destekli. ne verirsin yaz buraya ona göre bakıcam. 50 çalışır. İstanbuldayım, gelir alırım. Bana da monitör lazım ne zamandır bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 yok o kadar çöp değil hala sorunsuz görüntü veriyor, 100den aşağı bırakmam + kargo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 adam mezarci cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar