monoscope Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 abi şu hayatta 2-3 tane mimar tanıdım ve gayet itici derecede detaylara dikkat ediyorlar ve insanın başını şişiriyorlar. hadi sırf kendi konularında böyle olsalar neyse ama işte milletin işine de karışıyolar falan tam dayaklıklar afedersin.
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 monoscope said: abi şu hayatta 2-3 tane mimar tanıdım ve gayet itici derecede detaylara dikkat ediyorlar ve insanın başını şişiriyorlar. hadi sırf kendi konularında böyle olsalar neyse ama işte milletin işine de karışıyolar falan tam dayaklıklar afedersin. çok darıldım ve oldukça sinirlendim. siyah kuşak aikidocu mimarım gel döv lan.
monoscope Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 biz öyle aikido falan bilmeyiz yumruklarımızı sokak kavgalarında geliştirdik tekniğimiz yoktur ama yüreğimiz kocamandır
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Tamam normalim ben :) sağolsun eğitimini almış bir arkadaşla özelden konuştuk belirli tavsiyeleri oldu , uygulamaya çalışacağım.. konu kitlenebilir :)
Öne çıkan mesajlar