monoscope Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 abi şu hayatta 2-3 tane mimar tanıdım ve gayet itici derecede detaylara dikkat ediyorlar ve insanın başını şişiriyorlar. hadi sırf kendi konularında böyle olsalar neyse ama işte milletin işine de karışıyolar falan tam dayaklıklar afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 mimar olacak adammışım demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 monoscope said: abi şu hayatta 2-3 tane mimar tanıdım ve gayet itici derecede detaylara dikkat ediyorlar ve insanın başını şişiriyorlar. hadi sırf kendi konularında böyle olsalar neyse ama işte milletin işine de karışıyolar falan tam dayaklıklar afedersin. çok darıldım ve oldukça sinirlendim. siyah kuşak aikidocu mimarım gel döv lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 biz öyle aikido falan bilmeyiz yumruklarımızı sokak kavgalarında geliştirdik tekniğimiz yoktur ama yüreğimiz kocamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Tamam normalim ben :) sağolsun eğitimini almış bir arkadaşla özelden konuştuk belirli tavsiyeleri oldu , uygulamaya çalışacağım.. konu kitlenebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar