Mithat Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Bunun kendi ana segmenti başkadır büyük ihtimalle ama benim gibi teknik olsun mühendislik olsun sıfır bilgisi olan bir adam sorunca garbage değeri taşıdığını düşünüyorum. Diyelim elimizde 3d printer var , onu kullanmayı nasıl öğrenebiliriz? Neler bilmeli neler öğrenmeli ki yarın öbür gün 3d printer olursa elimizde yabancısı olmayalım çatır çatır kullanalım. Böyle bir ihtimal var yakında 3d printerın başına geçip 'iki elde ben oyniim mi ' diyebilecek bir yerde ulaşımım olacak. Nasıl kullanıldığını bilmezsem vermezler aleti biliyorum dersem bi bakarlar kullanabiliyosam rahat bırakırlar. O yüzden kullanmayı öğrenmek istiyorum. Hem belki gelecekte işime bile yarar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 3d cad programı bilmek lazım. Bildiğim kadarıyla cad'i cam dosyasına çevirip verince hallediyo alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 3d.modelleme ogren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 çizip yazdır diyosun yazdırıyo, neyini öğrencen kullanmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 3d cad yetiyo mu ya :D Ben kendi programları var printerların o aletlere özel falan sanıyodum. Sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 3d printer kullanabilmek güç gerektirir 3d printer kullanabilmek tecrübe gerektirir 3d printer kullanabilmek sorumluluk gerektirir 3d printer kullanabilmek insaniyet gerektirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 CAD, solidworks gibi. sonra STL kaydetmece, sonra bu stl'i netfabb ile kontrol etmece/düzeltmece. son olarak stl'i printer'ın software'ine vermece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 sen beni çağır boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Tavsiye edeceğiniz CAD kursu var mı ? Veya evde kendi kendime internette öğrenebileceğim kaynak? edit : bunları size sorup internette araştırmıyorum çünkü işteyim araştıramıyorum, eve gidince kendimde bakarım ama o arada başlarken kolaylık olsun diye buraya yer yapıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 solidworks videoları var zilyar tane tuto var youtube falan, para verme bence, ben 3-4 saat derse 200 lira almıştım, pahalı baya piyasası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar