Chastor Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Merhaba yakın zamanda yurtdışına çıkıcam 6 ay kadar kalıcam orda. Benim telefonda eskidi bu yüzden yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Iphone ve galaxy dışında yeni çıkmış veya çıkıcak telefonlardan hangisini almalıyım? Aklımda lumia 1520,lg g3 yada htc m8 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 any idea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 samsung s5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Chastor said: Iphone ve galaxy dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 nexus 5 5 diye salladım yeni çıkanından olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Eğer getirebilirler sharpin falan sadece japonya için ürettiği ürünler var, bazıları bizim gsm lerle uyumluymus, onlardan getir. Diğerlerini her yerde bulursun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 G3'ün özellikleri daha iyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 htc one 2014 anons edilecek 25 martta. android istiyorsan beklemeye değer. S5 / HTC One karşılaştırması yapıp ona göre alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 One in yenisini almayı düşünüyordum ama tasarımı baya dandik geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar