Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bowmu crosbowmu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence hızlı olanı seç , sonuçta ne kadar çok ok daha az miss şansı , daha çok crit şansı (biliyorum yavaş silahların dpssi daha fazla ama miss ettimi ikinci damagei vermesi zamanı uzun olduğu için hızlı silah daha iyi)

Ha birde dpslerini karşılaştır[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60)
Mesaj tarihi:
doğru, çünkü gun engineer'ler tarafından craft edilirken bow edilemiyor. loot bakımından gun ve bow düşme şansının farklı olacağını sanmıyorum.

ayrıca rogue karakterimle weapon trainer'a gittiğimde crossbow train etme seçeneği gördüm. ama level 35 oldum oyunda 1 tane bile crossbow görmedim. nedenini bilen?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
wala cok deıl bukadar buyuk bı oyunda bukadar az ok olması cok sacma bence ulen toplasan 3 tane crosbow gordum olurmu ayıp be bowlarda farkı deıl hurrıcane dıye bı ok warmısh adını duyduk sadece gordugum en ıyı ok bı questen cıkıyomush
dedıgım gıbı bukadar genısh bır oyuna bukadar ok az bence
ama tahmın edyıorum ılerıkı zamnalarda sılah eklıcekler
Mesaj tarihi:
said:
Mirage, 29 Aralık 2004 13:11 tarihinde demiş ki:
doğru, çünkü gun engineer'ler tarafından craft edilirken bow edilemiyor. loot bakımından gun ve bow düşme şansının farklı olacağını sanmıyorum.

ayrıca rogue karakterimle weapon trainer'a gittiğimde crossbow train etme seçeneği gördüm. ama level 35 oldum oyunda 1 tane bile crossbow görmedim. nedenini bilen?

Bende us betada undead warrior oynami$tim ve crossbow train ettim. Ancak 1 tane crossbow bulabildim o da vendordan aldigim basic olaniydi :D[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Mesaj tarihi:
gun'ın ve bow'un kullanılabilecekleri max. mesafeleri aynı mı? hangisi daha uzağa ateş edebilir yani?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
Enchant edılmıs ve engıneer ın lvl 60 akı skılıyle yapılan bır gun dps bakımından en ıyı dps ve dmg e sahıp oluyor. cesıt bakımından ve loot bakımından daha dusen dogru durust gun goremedım. ıtem lıstesınede soyle bır goz attım ama yok.. ne sword ne axe ne mace kadar cestılılıklerı yok gun ve bow ların . Hunterler bayagı zorluk cekecek
Mesaj tarihi:
bow skill'inin max değeri her ırkta aynı
gun'da dwarflar +5 alıyor, gerisi yine aynı

hunter'larda ırka özel ability'ler var mı bu arada? priest'te var mesela, night elf'ken dmg veren bir büyüyken, dwarf'larda instant heal eden bir büyü.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
arbalet seven bir bünye olaraktan crossbow kullanıcam ana karakterle mesefeli silah olarak, ama oyunda pek yok sanırım yane ben hiç göremedim :p bulursam kullanırım :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
  • Yeni Oluştur...