Wispy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Biraz yardım yapmak, duygusal bir bağ oluşturmak için... Emin olun ki göndereceğiniz bir çift eskimiş ayakkabı onlar için çok değerli http://www.kardesinisec.com/ [signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 walla yaptık dur bakalım..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 up[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Herkesin bu siteyi görmesi ve gereken ilginin gösterilmesin için up[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
togi92 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 aa onemli bu konu up up surekli up icabında [signature][hline]________________________ »§-Bir Gun Herkez Pati Olacak-§« ____________________________ / 0 0 =o=/ [Bu mesaj togi92 tarafından 29 Aralık 2004 12:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 up ----->>> up up[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 *bump* Gerçekten güzel ve esaslı bir kampanya... Ben katılıyorum ve herkesi katılmaya davet ediyorum[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60)
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: _Dalamar_, 29 Aralık 2004 12:32 tarihinde demiş ki: *bump* Gerçekten güzel ve esaslı bir kampanya... Ben katılıyorum ve herkesi katılmaya davet ediyorum Ayrıca Sticky yapılmalı bu topic [signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60)
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Ya nerde hani o çok duyarlı tayfa? Hmm işlerine pek gelmedi sanırım. Siteyi az önce annem sayesinde gördüm. Açmadan önce bi arama yaptım ve üzüldüm harbiden. Gereksiz her konu üzerinde post rekorları kırmak konusunda hepimiz süperiz ve hepimize inancım sonsuz :P Hadi bir değişiklik yapalım. Hatta kim ne yaptığınıda yazsın canı isterse. Nasıl derler ? ... Up!
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: togi92, 29 Aralık 2004 12:20 tarihinde demiş ki: aa onemli bu konu up up surekli up icabında [signature][hline]^Dallas Mavericks^
Öne çıkan mesajlar