ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 kapanmış bu site nden acaba???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 olamaz ya olmamalı offfff[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 http://www.wired.com/news/digiwood/0,1412,66034,00.html[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 p2p de site kullanımının sonu bu.. site kullanmayanlara birşey yapabileceklerini sanmıyorum.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ben kazaa,imesh disindaki p2pleri pek bilmiyorum.. simdi bu ayni zamanda eDonkey'in de mi bittigi anlamina geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 hyr, onların yasal süreci devam ediyormuş.site kullanmayan p2plara birşey olması zor eğer başka kanıt bulunamazsa ki bulunmaz herhalde düşünmüşlerdir o kadarını napster vakasından sonra.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Torrent sisteminin en hızlı sitesi gitti ya feci bir kayıp yastayım :([signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl www.tev.org.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ah ah hızı dillere destandı, hızlı yaşadı genç öldü :(. r.i.p[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 forumlardan ogrendigim kadariyla torrentbit, movieler icin en iyisiydi. peki simdi, dogru duzgun movieler indirmek icin en iyisi hangi p2p'dir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 filelist.org acik burasi hala benim uzuldugum dvdr-core kapandi cok guzel seyler bulunabiliyordu burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 www.suprnova.org da gitti.[signature][hline]Revenge of the plastical brain. Coming soon. However, we don't recommend you to wait this foolish movie. Because the hedehödödazzt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 filelist.org çooookkk uyduruk hem yawaş hem sorunlu bi sayfayı bile açmıo.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ee supr hala acik..arada yoklayin durup durup ip si degisiyor.. sayki sevki ve bi ara baktigimda fransiz ipsindeydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorn_Pyros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 offff harbiden çok kötü bi haber yaaaa[signature][hline]Kim olduğumu biliyorum. Kişisel kimliğim beni ilgilendirmiyor. Benim bilmek istediğim şey evrenin kim olduğudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 İnanmıyorum suprnove.org da gitmiş=/[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 valla filelist.org bende sorunsuz calisiyor. hic bi yavaslik hissetmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 off ya baltalıyolar[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 eheh baska bir sey bulmalari uzun surmez paylasim icin. biri gider biri gelir[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 şimdi gördüm bende kapanmış kötü haber tez yayılırmış :([signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 pff cok kotu oldu bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Evet son 1 haftada 3 kayıp verdik :) Önce ShareConnector gitti sonra Torrentbits ve Suprnova. Filelist'i kullanıyorum şuan ben. Başkada site bilmiyorum zaten. Fakat bunların kafası atarsa en ulaşılmayacak yerden açarlar serverları. Ortalık çok kızışacağa benziyor.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ne gibi bi yasal yaptirim uyguluyolar bu adamlara karsi. veya daha once nie yoktu da simdi birdenbire cikti boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 2004-12-17 - Minus has stepped down as Administrator, we would like to thank him for his dedication to FileList and we greatly appreciate the time he has taken to make FL better place. evet arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun filelist.org da gitti.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 patladı[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 of bende kapandi sandim filelist o yazi kac zamandir orda zaten torrentler aktif hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar