Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın sabah istifa ediyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DoruK said:

Lord_Argos said:

Mayıs ayında bir senem doluyor, bende istifa ediyorum. Bankacılık gibi bir mesleğe çok yanlış bir pozisyondan başladığım için pişmanım, yaratıcılığımı öldürüp bitirdi. Elbette avantajları vardı, paralı milfler kaldırmak, pahalı hediyeler, bedava otel konaklamaları vs. ama hepsi gelip geçiyor, insan birşeyler bırakmak istiyor.
hangi pozisyon bu mufettis falan mi

yok ya değildir. ben müfettişim ay sonunu zor getiriyom lan.
Mesaj tarihi:
GİTTİM vurdum masaya dedim ya beni kovarsın yada seni zükerim dedim kızma abi dedi tazminat vs ne varsa verdi kovdu beni ohh ne rahatladım böyle bişi yok darısı tüm isteyenlere ay başıda başka işe başlıyorum
Mesaj tarihi:
adam böle bir iyilik yapınca rakamlara bakmadım hiç imzaldım çıktım direk ama maaşımın 5 katı bir para geliyor elime ona baktım sadece 1.4 aydır burada çalışıyordum.
Mesaj tarihi:
abi o dediğiniz kıdem tazminatı. eğer adam seni çıkarmak isterse senin dava etme hakkın var ki kanunlar burda senden yana oluyor. mahkemeyi kazanınca 8 maaş + makheme süresince geçen süre kadar maaş vermek durumunda kalıyor ve işe geri dönüyorsun. işveren bunu istemediği için gel diyor sen istifa et ben de sana şu kadar para vereyim. orda pazarlık yapıyorsun işte.
  • Yeni Oluştur...