legali Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 lol fransux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 bankacilikta jigolo pozisyonu oldugunu bilmiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 DoruK said: Lord_Argos said: Mayıs ayında bir senem doluyor, bende istifa ediyorum. Bankacılık gibi bir mesleğe çok yanlış bir pozisyondan başladığım için pişmanım, yaratıcılığımı öldürüp bitirdi. Elbette avantajları vardı, paralı milfler kaldırmak, pahalı hediyeler, bedava otel konaklamaları vs. ama hepsi gelip geçiyor, insan birşeyler bırakmak istiyor.hangi pozisyon bu mufettis falan mi yok ya değildir. ben müfettişim ay sonunu zor getiriyom lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 sukru hic tiyo vermiyosun amerikada tutulan buralarda olmayan bişiler falan söyle yapıp satalım vs bişiler yardım et ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 amerikada bisey yapilmiyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 ben ne soruyorum sen ne cevap veriyorsun anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 aquila said: amerikada bisey yapilmiyo ki. eğlenceden de banlıyım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 evet, ve acilmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 sibep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 tekrar ayni seyleri yapicak olman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 tekrar banlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 iş bulmadan iş bırakılmaz diyenlere kulak asma. ama işsizken iş aramak daha zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 ayrıca şu konuya en masum gif i koydum diye http://forum.paticik.com/read.php?62,7423153,page=9 forumdan ban yiyorum geri döndüğünde eğlenceden banlıyım anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 anlayamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 mini mini tayyipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 GİTTİM vurdum masaya dedim ya beni kovarsın yada seni zükerim dedim kızma abi dedi tazminat vs ne varsa verdi kovdu beni ohh ne rahatladım böyle bişi yok darısı tüm isteyenlere ay başıda başka işe başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 tazminat kaç para aldın kaç aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 adam böle bir iyilik yapınca rakamlara bakmadım hiç imzaldım çıktım direk ama maaşımın 5 katı bir para geliyor elime ona baktım sadece 1.4 aydır burada çalışıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 14 ay mı çalıştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 14 aya maaşın 5 katı mı ??!? nasıl hesaplanıyor şu bilen biri anlatabilir mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 ne koparırsan mantığı ile çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 1 yıla 1 aylık maaş benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 abi o dediğiniz kıdem tazminatı. eğer adam seni çıkarmak isterse senin dava etme hakkın var ki kanunlar burda senden yana oluyor. mahkemeyi kazanınca 8 maaş + makheme süresince geçen süre kadar maaş vermek durumunda kalıyor ve işe geri dönüyorsun. işveren bunu istemediği için gel diyor sen istifa et ben de sana şu kadar para vereyim. orda pazarlık yapıyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 nası ya , adam işine yaramayan elemanı çıkarmak için 8 maaş para mı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 dava açmasın diye para veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar