-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 CM oyunundan alışık oldugumuz CMscout editorunun football manager için yapılan yeni versiyonu. oyuncular hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen fmciler için kullanışlı bir program. İnnDir[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR.
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Gusel her cıkan prog icin link vercenmi bole?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
tunch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 program çok yararlı ama yarırın yanında zararlıda. oyundaki heycanı azaltıyor.aldığınız genç yıldızların ilerde yıldız olup olamıycağını bilmemek , oyun içi scout düzenini kullanmamak... oyunun bazı parçaları eksiliyor. düşünsenize hiç transfer hatası yapmamış bir takımı.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yararlı baya.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR.
screamer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Scout yollamakta gerçekten yararlı[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bişi olmaz ya :) fcm editörün yanında bu neki.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR.
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 hullanmayı beceremedim. sitede de açıkmalama yok. bu programı, oyun klasörüne de kopyaladım masa üstünden de çalıştırdım. Oyun açıkken de açık değilken de çalıştırdım. bişeyleri eksik biliyorum sanırım.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12
Öne çıkan mesajlar