trollsavar Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Hangisi daha verimli, daha uzun ömürlüdür? İsı farkı nasıldır, birincil elden denemiş olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 bi kere sürüyorsun ikinci kez sürene kadar kim öle kim kala 10 liralık şey için o kadar da tecrübeler paylaşılsın! yapmayın bence demek istiyorum tepki çekicem yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollsavar Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 10 lira değil 100lira da olsa paşa paşa alıcaktık bu mereti. Aralarında bir fark oluyor mu diye merak ettiğimden açtım konuyu. Tepki değil, etki olayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ikiside senin işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 macun herzaman daha iyidir,bantlar kuruyup kalıyor ve homojen bir şekilde uygulayamıyoruz, macununda grisini tercih et herzaman daha çok metal içerdiğinden ısıyı daha iyi nakleder soğutucuna, thermaltake veya cooler masterın macunlarını tercih ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 günde 25 bilgisayar kurmuyon ya al macunu sık işte, bant neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 termal macun al hacı en güzeli, senede bir sıkarsın işte dursun köşede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Selam, Termal maun testlerine bakabilirsin, orada bant ile beraber mayonez ve hardal falan da sürüp deniyorlar. Sanırım Mayonezin performansı oldukça iyiydi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollsavar Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Zaten kırk yılda bir yapılacağı için ısıyı en iyi iletenin hangisi olduğunu anlamaya çalışıyordum. Çünkü özetle; stock fanından çok daha iyi bir soğutucu sistemin de olsa, bütün tatava dönüp dolaşıp o araya sürülen/yapıştırılan üç kuruşlük şeyin üstünden geçiyor. Dün ikisini de test ettim, benim testimde core i7 4770k işlemci ile, 4.4GHz hızlarında termal bantla ortalama 10 derecelik fazladan ısı oldu. Bu daha yüksek hızlarda sistemin kilitlenmesi için yeterli bir fark. Yani bu sonuçlara göre kendi çıkarımım, benim durumum için bu gün ikisine de; "iş görür." demek hardcore köylü kafası olur. 10-12 derece ciddi bir fark. Ama ortalama bir kullanıcının kafa yorması gerekecek hadise değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollsavar Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 paramecium said: Selam, Termal maun testlerine bakabilirsin, orada bant ile beraber mayonez ve hardal falan da sürüp deniyorlar. Sanırım Mayonezin performansı oldukça iyiydi :) Saygılar. Abi öyle enteresanlıkları ben de gördüm! Mayonezin tipi de önemli midir acaba? gurme işi mayonez olur mu mesela? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar