Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Sanalmarketim faturalı ve garantili Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming USB Mikrofonlu Kulaklığımı çıkarılabilir mikrofon sistemini farklı bir headphoneda test etmek üzere 2-3 hafta önce satın almıştım. Kulaklığın kendisi hiç kullanılmamıştır, sıfır üründür. http://i.imgur.com/NTthDdG.jpg Kulaklık: Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming USB Mikrofonlu Kulaklık Fatura Tarihi: 01/02/2014 => Satış Fiyatı: 85TL * Gün itibariyle sıfır ürün fiyatı: 130 TL * Garanti Süresi: 24 Ay *Ürün sanalmarketim.com'dan satın alınmıştır üründe herhangi bir sorun söz konusu değildir. * Kulaklık kullanılmamıştır, ürün sıfırdır. * Ürün faturası ve kutusu özenle muhafaza edilmiştir. * Ürünün garantisi sanalmarketim güvencesiyle yukarıda belirtilen süreçlerde devam etmektedir. Takas ile hiçbir şekilde ilgilenmiyorum. Kargo alıcı ödemeli şekilde havale/eft sonrası gönderilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ben kullanıyorum bunu bu fiyata daha iyisi bulunaz kulakları terletmiyor ergonomik mikrofon sesim net fakat cok cok iyi değil surround olayıda memnun eder doyurmaz. bu fiyata alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ben de kullanıyorum bu fiyata tatmin eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ben de kullanıyorum. 1.5 sene gibi sürede kulaklıkların derisi soyuldu biraz kenarlardan ama benim ter mi çok asitli nedir bilmiyorum. onun dışında gelen ses bu fiyata gayet tatmin edici. mikrofon konusunda da knouştuğum kişiler bir sıkıntı belirtmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Bu ürünü alma amacım çıkarılabilir mikrofonu denemek olduğu için kulaklığın kendisini kullanmadım fakat mikrofonu denedim gayet temiz ses alıyor. Bu headset fiyatına göre gayet makul bir ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Nessaftw said: abi selam, benim olsun bu, öm yolluyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar