Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 dandik değil çünkü demin 29 ping gördüm cs matchmakingde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 pascalnouman said: abi modem/router konusunda asus yonetir yargilar ossurtur artik ne derseniz Harbi bende de Asus taşaklı bi modeli var pek memnunum. Duvarları deliyor mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 MasterHapLo said: ss or not happened demodan ss alıp koycam bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Benim dandik wireless adaptör http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=&model=TL-WN822N yerine , bu asus'u AP olarak kullanabilirim dimi? Evde süperonline fiber var, huawei modem kullanıyorum. edit: Asus da win 8 desteği yokmuş,vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Win8 desteği ne işe yarayacak yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar