SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ya ben bu kadar bayik bi oyun görmedim kimsee tavsiye etmiyorum frpemsi bişi yapmaya çalişmiş lar batirmişlar her yeni bölüme geçtinizde yeni bi class aliyosunuz örn:druid hunter warrior filan skill geliştirme die bişi yok sadece parayla yeni silah staff etc alip dewam edionuz sonunda biyeri kurtariyosunuz iyi tarafla oyunu bitirdim kötü tarafla oynama seçeneii açildi oynamaidm bile çok tiksinç çünkü.. kimsee tavsiye etmiyorum bitek iyi tarafta druid le oynamak zevkli tabe druid e armor almicaksiniz[ben böle bi güzellik görmedim] :D[hline]^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Bence o oyun gayet zevkli. Özellikle archer ile oynarken aşırı zevkli. Belki bazı yönlerden zayıf olabilir ama berbat denemez kesinlikle.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 bu oyunu frp diye oynarsan tabiki iğrenirsin çünkü frp değil hack and slash[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 kesinlikle çok zevkli bir oyun.[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! The Anarchist Reality is Imprisoned by Self-control and Time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 bu oyundan zevk aliniyo ilk 2-3 bölümde ondan sonra nasi zevk aliyosunuz anlamadim bu kadar bayik bi oyun görmedim açikçasi[hline]^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Bende gayet zevk alarak oynadım hatta 2 tarafıda bitirdim oynayan kimsedende senin dışında kötü , iğrenç lafını duymadım... Tabiki oyun frp değil hatta alakası yok hack & slash olarak gayet güzel eğlencelik bir oyun :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 light ve dark side bitirdim bence oldukçada zevkli bir oyun mageler herzaman kral oyunda adamları magelen öldürmek çok kolay oynatılması en zor karakter hunter yani assain warrior oluncaksada sağlam bir macelen ne var ne yoksa dağıtıyorsun. Oyun bence hiçde berbat dğeil oldukçada zevkli.(Oyunda cok bug var)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 blade of darkness-rune gibi biraz bayıcı ama ortam ve hikaye iyi gibi[hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Cok zevkli bir oyun herkese tavsiye ederim.Grafiklar super tabii kartin kotuyse begenmemissindir.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Assasin diyorum başka bir şey demiyorum :)[hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ya oyunu aldım gidip bi hevesle, yükledim falan, oyunu açınca 2-3 dakka içinde takılıyo, patch falanda yok oyunun çıldıracam yardım edin[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 +1 gerçekten eğlenceli bir oyun[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ben Goblinle bitirmiştim ve baya eylenmiştim[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ya oyun takılıyo naapmam lazım diyorum ben bayaa eğlenmiştim güzel oyun falan diyosunuz, nıç nıç yokmu bi çaresi bu takılmanın[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Nerden bilebiliriz ki bir oyunun takılmasını sağlayan n tane sebep var[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Bende blade of darknestan sonra gaza gelip oynamistim dark side ile bitirdim gayet de zevkli bir oyundu arada bonus bolumler de vardi catapult filan kullaniyodun cok guzel oyundu ama tabi ki benim begendigim birseyi baskasi begenmiyebilir saygi duyarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar