Y0d4 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Selam arkadaslar Magician Radio'ya yeni arkadasimiz katilmistir.::: bonePART Kendisi su anda black metal söleni veriyor kaçirmamanizi israrla tavsiye ederim....[hline]Magician Radio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 tek topicte toplasan çok hoş olur :)[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 hehe helal boneparta rotting christ çalıyo :)[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 FORZA BONEPART ! rhapsody,pentagram,rottin oh oh devamlı dj iniz olsun Bonepart[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 tek önyargıyla yaklaştıgım grup radiohead tir,sevmem :) .. Kaça kadar sende radyo?[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 2 şarkı arayla trooper çaldın çok seviyosun? :)[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Radiohead black metal mi ya. Koç gibi psychedelic..[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 demiş zaten istedigimi çalıyorum diye[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 lolll bu ne bee bonepart dan sole bi ses cıktı radyoda "ay igrencc şimdi muzigi calmak lazım ugrasmak laızm" euheuh ehue tam fiyasko walla . bonpart nolcek.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Nefr, 02 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki: ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 bende diom niye müzik clamıo diye adam muzigi calmayı unutmuştur kesin ehe. neyse ilk istek parçamız efem. emaleth'in de çok sewdigi manowardan bi parca istioz. manowar- brothers of pati bulamazsanız brothers of metal'i çalınız pls.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Nefr, 02 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki: ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 allahim o ne sestir bi yasima daha girdim en baba DJ Bonepart DJ![hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 lol bonpart naytfish diiil olm naytwish buarada dünya güzeli kadına cirkin dedin ya ne diim yani.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Nefr, 02 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki: ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 kedi banla bu herifi yaaa yayin hayatina son ver cirkin dedi Tarja ya :'(((([hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 adam tarjaya çirkin dedi be! disko misko istemiyoruz vazgeçtik![hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 son nefesler beyler kitliyom topici yokediyom :( Tarja ya cirkin dediii grr piknikte seni masa ile kovalamayan volfaayt olsun[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 bonepart diye arayınca cıkıomus icqdan ole dedi bulup icq bomb gonderelim tarjaya laf atmaya devam edecekse.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Nefr, 02 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki: ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Beyler son istihbarata göre BonePART ın sesi Çaycı hüseyinle yarışıyormuş. :)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 RAINING BLOOD ISTERİZ!!!!!!!!!! ya bende telefon şakası ile jingle BARRRRRRRR diye çıkıyo niekine? [hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık [Bu mesaj Fiercewind tarafından 02 June 2003 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 peey! soad çalan radyo istemiyoruuz! bi daha olayacak dedi diicey bonepart.. evet olmasın![hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 bone konusmana hastayım... ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize RadioMania Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: Kenderleme, 02 June 2003 20:39 tarihinde demiş ki: peey! soad çalan radyo istemiyoruuz! bi daha olayacak dedi diicey bonepart.. evet olmasın![hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] :( bi kişi nefret etmiyorum desin kafamı kesicem[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 soad sux. calıcaksanız slayer - skeletons of society calın.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Nefr, 02 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki: ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 bar şey ses hiç belli olmuyo böyle bi gürültü oluyo bi b.k anlamadım yani :D BonePART lüütfeeeen lütfen lütfen raining blood çalarmısın bi ara :( lütfeeeeeen *!yakar mode on* [hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık [Bu mesaj Fiercewind tarafından 02 June 2003 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Slayer...[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 :( nys artık bi dahakine :D[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.