Y0d4 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Selam arkadaslar Magician Radio'ya yeni arkadasimiz katilmistir.::: bonePART Kendisi su anda black metal söleni veriyor kaçirmamanizi israrla tavsiye ederim....[hline]Magician Radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 tek topicte toplasan çok hoş olur :)[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 hehe helal boneparta rotting christ çalıyo :)[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 FORZA BONEPART ! rhapsody,pentagram,rottin oh oh devamlı dj iniz olsun Bonepart[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 tek önyargıyla yaklaştıgım grup radiohead tir,sevmem :) .. Kaça kadar sende radyo?[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 2 şarkı arayla trooper çaldın çok seviyosun? :)[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Radiohead black metal mi ya. Koç gibi psychedelic..[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 demiş zaten istedigimi çalıyorum diye[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 lolll bu ne bee bonepart dan sole bi ses cıktı radyoda "ay igrencc şimdi muzigi calmak lazım ugrasmak laızm" euheuh ehue tam fiyasko walla . bonpart nolcek.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Nefr, 02 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki: ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 bende diom niye müzik clamıo diye adam muzigi calmayı unutmuştur kesin ehe. neyse ilk istek parçamız efem. emaleth'in de çok sewdigi manowardan bi parca istioz. manowar- brothers of pati bulamazsanız brothers of metal'i çalınız pls.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Nefr, 02 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki: ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 allahim o ne sestir bi yasima daha girdim en baba DJ Bonepart DJ![hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 lol bonpart naytfish diiil olm naytwish buarada dünya güzeli kadına cirkin dedin ya ne diim yani.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Nefr, 02 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki: ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 kedi banla bu herifi yaaa yayin hayatina son ver cirkin dedi Tarja ya :'(((([hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 adam tarjaya çirkin dedi be! disko misko istemiyoruz vazgeçtik![hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 son nefesler beyler kitliyom topici yokediyom :( Tarja ya cirkin dediii grr piknikte seni masa ile kovalamayan volfaayt olsun[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 bonepart diye arayınca cıkıomus icqdan ole dedi bulup icq bomb gonderelim tarjaya laf atmaya devam edecekse.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Nefr, 02 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki: ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Beyler son istihbarata göre BonePART ın sesi Çaycı hüseyinle yarışıyormuş. :)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 RAINING BLOOD ISTERİZ!!!!!!!!!! ya bende telefon şakası ile jingle BARRRRRRRR diye çıkıyo niekine? [hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık [Bu mesaj Fiercewind tarafından 02 June 2003 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 peey! soad çalan radyo istemiyoruuz! bi daha olayacak dedi diicey bonepart.. evet olmasın![hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 bone konusmana hastayım... ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize RadioMania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: Kenderleme, 02 June 2003 20:39 tarihinde demiş ki: peey! soad çalan radyo istemiyoruuz! bi daha olayacak dedi diicey bonepart.. evet olmasın![hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] :( bi kişi nefret etmiyorum desin kafamı kesicem[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 soad sux. calıcaksanız slayer - skeletons of society calın.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Nefr, 02 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki: ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 bar şey ses hiç belli olmuyo böyle bi gürültü oluyo bi b.k anlamadım yani :D BonePART lüütfeeeen lütfen lütfen raining blood çalarmısın bi ara :( lütfeeeeeen *!yakar mode on* [hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık [Bu mesaj Fiercewind tarafından 02 June 2003 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Slayer...[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 :( nys artık bi dahakine :D[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar