under_the_runes Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 artik oynayamiyorum evet ve malesef cook uzun surede oynayamiyacagim...ve accountumu satriyorum her ne kadar bu isi sevmesemde 1 yil boyunca emek verdigim charin yokolmasini istemem. Oyunu oynayamiyorum 1 Zamanim yok 2 Param yok 3 okul ve is (ki bu zamanim olmadiini bir kez daha tekrarliyor) herneyse accountta tek char var Leila Kanz 10m dan fazla sp 2 +2 implant perc ve will olmali Scorpion Battleship tum ekipmanlari + 5000 e yakin cruise+torp missile +20m isk +ihtiyaciniz olsun olmasin birsuru ivirzivir skillere gelince : onemli larak tum learningler 5 tum adv learningler 4 Caldari bs 5 Missile 5 Cruise missile 5 Evasive man 5 interceptors electronics+engineer 5 gunnery 5 nav 5 ve daha birsuru 5 ve 4 skill hatirimda olmayan 100 euroya satmayi dusunuyorum banka transferi ile ebaye koymadan once burda sizlere sorayim dedim. Hadi hayirlis[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!"
Öne çıkan mesajlar