Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zeplinden Selamlar

Zeppelin

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle tüm Paticik.com camiasına selamlar. Pek çok arkadaşımdan buranın methini duyduktan sonra bir bakayım dedim. Buradaki sıcak aile ortamı ve saviyeli tartışma topiklerini gördükten sonra düzgün bir forum bulduğumu anladım ve dün akşam itibariyle (9 Ekim 2004) siteye üye oldum.

Kısaca kendimi tanıtacak olursam, 28 Nisan 1988 İstanbul doğumluyum. Kadıköy Anadolu Lisesi lise 1 öğrencisiyim (2+3lerdenim). Warcraft 3, Counter Strike ve NFS:Underground hastasıyım başka oyun oynamam. 128k ultratv kullanıcısıyım. Daha böyle saymaya kalksam 3-5 sayfa dolar, uzatmıyayım =)

Aranızda olmak güzel. Herkese iyi günler dilerim.[signature][hline]Known as "Raven"
Killing one is a tradegy, killing thousands is a statistics.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten babe I'am gonna leave you dınlıyordum hemen aklıma Led zeppelin geldı o zaman neden c/p nı ben yapmıyorum dımı?

Öncelikle buradaki yazıyı okumanı rica ediyorum. Daha sonra, bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm.

Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eğer sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayip sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin.
Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyorsan Patinaj bölümüne, geçmişle ilgileniyorsan Tarih bölümüne bakabilirsin. Herhangi bir spor dalı ile ilgileniyorsan Spor bölümü de tam sana göre..
Görsel Sanatlarla uğraşıyorsan buraya, rpgler-sistemler v.b şeyler hakkında bilgi edinmek istersen de Masaüstü'ne bakmanı tavsiye ederim..
Eğer diğer üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Pati Aile Albümünden görebilir ve albüme kendi resmini de gönderip bizlerle paylaşabilirsin.
İkinci el alım-satım işleri ile ilgileniyorsan Pazar Alanımıza uğrayabilir, Sinema-TV-dizi v.b. ile ilgili konuları Vizyon bölümünde, donanım&yazılım hakkindaki bilgilere Donanım&Yazılım bölümünde ve anime-çizgi film v.b. şeylerle ilgili bilgilere Çizgi Dünyası bölümüzde bulabilirsin.

İyi seyirler.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

Saolun hepiniz. Evet cuce, nikim Led Zeppelin'inin 2. kısmından araktır :)

yanlız ben birşey sormak istiyorum, saat 2-5 gibi saatler arası forum açılmıyor bende. Ana sayfada forum açık gözüküyor ama http://forum.paticik.com/ yazınca "sayfa görüntülenemiyor" yazıyor. Bu neden oluyor ?[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
Killing one is a tradegy, killing thousands is a statistics.
Sosyal ağlarda paylaş

selam hoşgeldin :)[signature][hline]Cosmopolitan dergisinde gecen ay yayinlanan bayanlara sex icin oneriler yazisindan örnekler ve yorumlar.
96.yatakta bir kadinin yaptigi en kötü sey, öylece yatmaktir. pasif
> > kalmayin, kalçalarinizi, ellerinizi hareket ettirin. istekli oldugunuzu
> > hissettirin.
> > (deminden beri iki dakka sabit durmadin ki zaten a.k)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zeppelin, 19 Ekim 2004 17:11 tarihinde demiş ki:
Saolun hepiniz. Evet cuce, nikim Led Zeppelin'inin 2. kısmından araktır :)

yanlız ben birşey sormak istiyorum, saat 2-5 gibi saatler arası forum açılmıyor bende. Ana sayfada forum açık gözüküyor ama http://forum.paticik.com/ yazınca "sayfa görüntülenemiyor" yazıyor. Bu neden oluyor ?

Pek sevgılım Adam gıbı muzık dınlıyım arkadasım, tam sorunu bılmıyorumama en usttekı konu baslagıdında paıtıck.com bolumunde tyanı konu ıle ılgılı bılgı olabılır bır bakmanı tavsıye ederım[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...