Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunlarda Benim

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

Ben genelde boş vakitlerinde ayda bir iki kere bişeyler çiziktiren bir insanım bunlarda geçen sene öyle zamanlarda çizdiğim bir kaç resim buyrun. İstediğiniz kadar eleştiri yapabilirsiniz ama dediğim gibi bu işi ciddiye almadığım için büyük bir ihtimalle pek fazla yararı dokunmaz. Bir iki ay sonra gene alakasız şeyler çizerim.

[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler

Sosyal ağlarda paylaş

çok ayrıntısız, çocuk gibi duruyor karakterler.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
Sosyal ağlarda paylaş

e normaldir zaten benim şuana kadar çizdiğim en detaylı resimler bunlar gölgelendirme, yüz detayları falan şuana kadar hiç denemedim dediğim gibi pek ciddiye almıyorum arada sırada öyle kafama esince çiziyorum :)

Ha buarada ordakilerin hepsi 18 yaşında :p amacımada ulaşmış sayılırım bir nevi hehe

[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Aralık 2004 14:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe şu ilk resimdeki son iki karakterin yayını ve kalkanını çok beğendim ama dikkatli bakınca.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 25 Aralık 2004 14:19 tarihinde demiş ki:
Peh bir cüce bile yok ayıp.

Ayrıca yenı kuralar dehilinde kritik istiyormusun

? Yeni kuralar ?

Cücecim sende isteseydin senide koyardık oraya ben talebe göre çizdim o resmi :p[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

istiyomuş kritik ama sallamıyomuş. lakin kritik isteyip istemediğimizi bold olarak büyük harfle mesaj başında koysak diyorum. yakında editlicem o maddeyi.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yanlış anladınız, kritik yazabilirsiniz ama dediğim gibi bir işime yaramaz. Yani eleştirilere karşı bir alerjim yok ama resim çizme konusunda kendimi geliştirmeye yönelik bir çabamda olmadığı için bir işe yaramaz ondan söyledim. Yani neresi güzel neresi kötü gibi eleştrileri elbet kabul ederim ama dediğim gibi işte onlar benim için güzel ve kötü olarak kalır...

İstediğiniz gibi eleştirebilirsiniz buyrun.

edit: horace kusura bakma okumamıştım o yazdığını, şimdi okuyuverdim.
Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Aralık 2004 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 25 Aralık 2004 14:34 tarihinde demiş ki:
lakin kritik isteyip istemediğimizi bold olarak büyük harfle mesaj başında koysak diyorum.

dayanamicam söylicem artık. abi o nası bi kural öyle???
en iyimser tabirle "garip". isteyen istediği gibi bik bik eder -saygı sınırları dahilinde-. insan gibi eleştirmeyi bilmeyen zaten eleştirme izni olan resimleri de eleştirmeyi bilmez. eleştirilmek istemeyenin de zaten kendince bi bildiği vardır. gelen kritikleri görmezden gelebilir. ya da birinin kendi işini eleştirecek yetkinlikte olmadığını düşünüyosa onu sallamaz. kimse atılan her posta cevap yazmak zorunda da diil. yani biz ölümlüler böyle yapıyoduk genelde..
gerçi vardır senin bi bildiğin mutlaka. -diye umuyorum...

ayrıca ardeth kusura bakma topiğini pislettim biraz. ama arada bir bakıyorum görsel sanatlar forumlarına, her geldiğimde de daha bi acayip oluyo burası...

Çizim fena diil bu arada, devam et :)
[signature][hline]o si usque edita victus sapientia et lingua deus no praetendiese
beatus vır quı suffert tentatıonem
quoniam cum probatus fuerit accipiet coranam vitae
kyrie ignis divine eleison
o quam sancta,quam serena,quam benigna,quam amoena
o castitatis lilium

[Bu mesaj Grudge tarafından 25 Aralık 2004 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

grudgeım volkanım. delirme aşamasına geldim çözüm arıyorum. sebep o. gelen eleştirileri sallamamayı iblemiyo bazı arkadaşlar, bazıları da eleştiri yapmayı bilmiyo filan.. yani o yüzden. öyff..[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Sosyal ağlarda paylaş

Horacwe haklı ya bu eleştiri olayı yüzünden çok kavga çıkıyor, e yaptıkları işi ciddiye alanlarda gelip saçma sapan iki kuruş etmeyecek saldırı niteliğindeki eleştirileri görünce haklı olarak kızıyorlar. Ayrı horaceın dediği gibide fazlasıyla alıngan olan çizerlerde var. daha bir kaç ay önce burası neredeyse forumun en çok kavga çıkan kısmıydı yahu. Biraz dinginleşsin iyidir. Bu süreç içerisinde daha iyi bir çözüm bulunur belki.[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

kendisi matematiksel sistemler üzerine kurulu bir yönetim şekli olan, çölde tüccar olarak yaşayan, aç gözlü Tıraniler ırkının bir üyesidir ve benim 7 senelik arkadaşımdır :p[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe demek bunları da koydun buraya =) Nostalji resmen hatırladım da ah ah.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...