BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Evet Nexus 5iniz yoksa ama Now Launcherı istiyorsanız Google Playden indirebilisiniz. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.launcher&hl=tr Asistan launcher diye geçiyor ismi. Ben kurdum telefon şeker gibi oldu yiyesim geldi. Performansı etklemedi hiç (kurduğumda telefonun şarjı %20deydi). Fena gözükmedi gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 benim cihaz uyumlu değil diyor, tablet programı gibi gözüküyor ama telefon demişsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Sadece Nexus cihazlar ve Google Play Edition cihazlarda çalışıyor. Nexus cihazlara 4, 7, 10 dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Htc one da uyumsuz. Np, sense > all zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Türkiye'ye açıkmı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 dili ingilizce yapıpı çihazın orginini abd yapınca açılıyor ama bazı fonsiyonları yine tr içinde kullanmaya çalışınca kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Valla ben hiç bir şeyi değiştirmeden kurdum. Ama google asistan çalışmıyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar