Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jeep Seçimi

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Jeep düşünüyoruz. Fakat 4x4 olan,sağlam olan,biraz hızlı,konforlu,lüks olmasının dışında fiyatının ucuz ve az benzin yakan birşey olması lazım :)
land rover - range rover mesela manyak güzel, fiyatıda güzel..
kia sorento ve sportage'de teneke gibi. ama 40.000$'dan fazla bir fiyatı vardı..
yardım :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 101)
Sosyal ağlarda paylaş

Walla seninde solediğin gibi güzel 4x4ler var ama fiyatlarıda güzel Aslında sana Hyundaileri oneririm (tucson&santa fe) ama sorentoyu begenmediysen bunlarıda begenmezsin herhalde :)[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! !
Sosyal ağlarda paylaş

Tam bizde de var süper diyecektim, Fistan kapmış. Land rover- Freelander.
Land Rover serisinin en ufağı. Performansı arazi araçlarına göre biraz daha sportif, otomobile yakın. Arazi performansı da iyi, babam Bolu dağında veya Kartalkayaya falan çıkarken mesela, durup zincir takan BMW M5lere el sallıyor :) Zaten babamın tercih sebebi, klasik 4X4ler kadar hantal olmaması, ona süratli bir şey lazım.
Konfor olarak, özellikle en yenisi acayip güzel. İçi dışı makyajlandı güzel oldu iyice. Zartu zurtu var, bir yeni Range Roverı dövemez herhalde ama iki aracın kulvarları farklı zaten.

Şöyle genel performansı iyi, nispeten az yakan, konforlu bir şey istiyorsanız, Freelander candır ciğerdir. Babamın bile yeni kasasında aklı kaldı, gidip birara kurcalayıp bakacakmış almaya değer mi diye.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
land rover'larda range rover gerçekten manyak. freelancer fena değil ama bilmiyorum freelancer'da pahalı gibi ona verilecewk para ile daha farklı birşey alınabilir sanırım?
bir sürü şey var ama hmm :)
hyundai'leri pek sevmiyorum. teneke gibi araba..[signature][hline]===> orc_lord <===
|playingarena|Pati Pet
orc_lord in melancholy (day 102)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
x-trail'de o kadar ucuz değil gibi. 60 milyar çok pahalı değil ama nissan için fazla bence..
forester'da pek jeep havası yok :)[signature][hline]===> orc_lord <===
|playingarena|Pati Pet
orc_lord in melancholy (day 104)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 26 Aralık 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Landrover Freelander fiyatına göre son derece kalitesiz bir araba.

abow

said:
80 milyar 1.8 içinde hiç birşey olmayan

abow

said:
adi plastikten

abooow[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Freelander'in eski kasasıyla bende haşırneşir olmuştum aynı lada hatta içi bile aynı torpidolar fln =) kaliteside yakındır ladaya..
Yenilerini bilemiyorum.
X-trail 70 milyardan başlıyo 60 değil malesef =) 70 ve 75 olarak 2 modeli var.
Rav 4 ben beğenmiyorum kadın arabası gibi ve toyota bence o parayı hakedecek bir araba yapmıyor ufacık bişey jip dediğin büyük olmalı ayrıca içeriye lastik sesi vs alıyor.
Honda crv var onuda pek sevmem ama belki sen seversin..

Yeni freelanderlar nekadar? Malzeme kalitesi düzeltilmiştir muhtemelen ama fiyat neyki?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
forester jeep'inde hiçbir özelliği yokki. jeepe o kadar para veriyorsun mademki birsürü özelliği, zamazingosu olmalı..[signature][hline]===> orc_lord <===
|playingarena|Pati Pet
orc_lord in melancholy (day 106)
Sosyal ağlarda paylaş

Ağır arazi kullanımı için

Toyota Landcruiser 100 (3.0 lt dizel-204 bg)
Nissan Patrol (3.0 litre dizel -154 bg)
Land Rover Discovery Td5 (2.5 litre 139 bg)
Mitsubishi Pajero (2.5 -115bg- ya da 3.2-160 bg- dizel)
Cherokee 2.8 CRD (150)
Grand Cherokee 2.7 CRD (163) 400 nm tork

alınabilir...

Yalnız bir de bunların senelik vergisi fazla ona göre :-) Millet ucuza satıyor sebebi de bu.

40000 dolar bütçeniz varsa aşırı janjanlı bir şey de düşünmezseniz... (Deri döşeme, yol bilgisayarı ahşap iç mekan vb.)

0 Nissan Pick-Up Rally Raid var o fiyata. Kombine tüketim 100 km de 10 litre. 2500 turbo dizel 133 bg 304 nm tork. Kilitli diferansiyel. (Önden/4x4) Ayrıca 2004'te senelik vergisi 825 milyon idi... :-) Ağır arazi için uygun.

[Bu mesaj Mino tarafından 29 Aralık 2004 01:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...