Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bir kiz ve bir delikanli, bir moto*letin üzerinde 180 Km hizla gidiyorlar ve aralarinda söyle bir konusma geçiyor; Kiz : Lütfen yavasla, ben korkuyorum Delikanli : Hayir, bak ne kadar eglenceli Kiz : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum Delikanli : Peki, beni sevdigini söyle Kiz : Seni çok seviyorum, lütfen yavasla Delikanli : Simdi de bana sikica saril Kiz delikanliya sikiica sarilir Delikanli : Sapkami alip, kendine takar misin? Basimi çok sikisti.. Ertesi gün gazetelerde söyle bir haber çikti: Motorsiklet Kazasi; Motorsiklet, fren arizasi nedeniyle, bir binaya çarpti. Üzerindeki 2 kisiden sadece biri kurtuldu. Gerçek ise söyleydi; Yolun yarisinda, delikanli frenlerin bozuldugunu anlamis ama bunu kiza belli etmek istememisti. Bunun yerine, kizdan kendisini sevdigini söylemesini istemis ve kendisine son defa sarilmasini istemisti. Sonra da kendi ölümü pahasina, kizin basligi takmasini ve hayatta kalmasini saglamisti. Iste gerçek askin anlami da buydu.. NOT: MSN 'den Bir Arkadasim Yolladi.[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 çok dokunaklı.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Eh[signature][hline]- Kuzu Girin fenerli tokatlayın... [b]- O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu...
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Buda bir başkasi: Tedavisi mümkün olmayan ölümcül bir kansere yakalanmıştı. Kahır içinde eve kapamıştı kendini.. Sokağa çıkmıyordu. Annesi.. Bir de kendisi.. O kadardı bütün hayatı.. Bir gün fena halde sıkıldı, dayanamadı, attı kendini sokağa.. Bir yığın vitrinin önünden geçti.. Tam bir CD satan dükkanı da geride bırakmıştı ki, bir an durdu. Geri döndü, kapıdan içeri, gözüne hayal meyal takı*** genç kıza bir daha baktı. Kendi yaşlarında harika bir genç kızdı tezgahtar.. Hani ilk bakışta aşk derler ya, öyle takılıp kalmıştı işte.. İçeri girdi.. Kız gülümseyerek koştu ona.. "Size nasıl yardım edebilirim" diye.. Nasıl bir gülümsemeydi o.. Hemen oracıkta sarılıp öpmek istedi kızı.. Kekeledi, geveledi, sonra "Evet" diyebildi.. Rast gele bir plağı işaret ederek.. "Evet.. Şu CD'yi bana sarar mısınız?.." Kız CD'yi aldı, içeri gitti. Az sonra paket edilmiş geri geldi. Aldı paketi, çıktı dükkandan, evine döndü, açmadan dolabına attı.. Ertesi sabah gene gitti aynı dükkana.. Gene bir CD gösterdi kıza, sardırdı, aldı eve getirdi, attı paketi dolaba, gene açmadan.. Günler hep alınıp sardırı*** CD'lerle geçti.. Kıza açılmaya bir türlü cesaret edemiyordu. Annesine açıldı sonunda.. Annesi "Git konuş oğlum, ne var bunda" dedi.. Ertesi sabah bütün cesaretini topladı. Erkenden dükkana gitti. Bir CD seçti. Kız gülerek aldı plağı. Arkaya gitti, paketlemeye. Kız içerdeyken bir kağıda "Sizinle bir gece çıkabilir miyiz" diye yazdı, altına telefon numarasını ekledi, notu kasanın yanına koydu gizlice.. Sonra paketini alıp kaçtı gene dükkandan.. İki gün sonra evin telefonu çaldı.. Anne açtı telefonu.. CD Dükkanındaki tezgahtar kızdı arayan.. Delikanlıyı istedi.. Notunu yeni bulmuştu da.. Anne ağlıyordu.. "Duymadınız mı" dedi.. "Dün kaybettik oğlumu.." Cenazeden birkaç gün sonra, anne oğlunun odasına girebildi sonunda.. Ortalığa çeki düzen vermeliydi. Dolabı açtı.. Oraya atılmış bir yığın açılmamış paket gördü.. Paketleri aldı, oğlunun yatağına oturdu ve bir tanesini açtı.. İçinde bir CD vardı, bir de minik not.. "Merhaba.. Sizi öyle tatlı buldum ki.. Daha yakından tanımak istiyorum.. Bir akşam birlikte çıkalım mı.. Sevgiler.. Jacelyn!." Anne bir paketi daha açtı.. Onda da bir CD ve bir not vardı.. "Siz gerçekten çok tatlı birisiniz, hadi beni bu gece davet edin, artık.. Sevgiler.. Jacelyn!.."[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 mailine mi geldi ?[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Offf of :([signature][hline]Nothing...
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 abi ilki çok iyiydi ya kanım dondu bir anda[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl www.tev.org.tr/
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 daha önce vardı bide bi insanın ölmemesi için sadece kafasını koruması yetmez[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Açıkcasi benim gözümden yaslar getirdi, tüylerim diken diken oldu..[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 benim tanıdığım sevdiği için ölebilecek kimse yok bence...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... [Bu mesaj Prawler tarafından 29 Aralık 2004 11:50 tarihinde değiştirilmiştir]
yellowdream Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Prawler, 29 Aralık 2004 11:50 tarihinde demiş ki: benim tanıdığım sevdiği için ölebilecek kimse yok bence... +1
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bir hikaye daha: Lise 10. sınıf Yanıma oturdu...o sarı dümdüz saçları dalgalana dalgalana.Oturdu ve konuşmaya başladı...bana sevgilisinden ayrıldığını ve çok mutusz olduğunu anlattı...ben onu hiç dinlemiyordum onun o güzel gözlerine bakıyor,onu istiyorudum...seni seviyorum diyemiyordum neden bilmiyorum çok utanıyordum,onun benim olmasını istiyordum ama bunu ona söyleyemiyordum.Onu dinlediğim için teşekkür etti ve yanağımdan öptü beni... Lise Son Sınıf Mezuniyet törenine 2 ay kalmıştı...yine yanımdaydı...her zamanki güzelliği ve kalbimde bıraktığı o büyük yarayla...yanımdaydı...konuşmaya başladı bana mezuniyet balosunda sevgilisnin gelemiyeceğinden bahsetti...ben onu dinlemiyordum...sadece onun o güel gözlerine bakıyor...ona sevdiğimi söylemek istiyordum ama yapamıyordum...neden bilmiyorum ama çok utanıyordum...onun benim olmasını istiyordum ama bunu ona söyleyemiyordum...onunla gidip gidemiyeceğimi sordu...evet dedim...çünkü 7.sınıftan beri bir sözümüz vardı...önemli günlerde evgililerimiz gelemezse beraber gidecektik... Mezuniyet Gecesi Çok güzeldi...üstündeki elbise...kolyesi...küperleri....herşeyi çok güzeldi...ama bir sorun vardı...ağlaya ağlaya yanıma geldi ve konuşmaya başladı...sevgilisinden ayrıldığını anlattı... ben onu dinlemiyordum sadece onun güzel gözlerine bakıyor ve saçlarını okşamak istiyordum ama yapamazdım... seni seviyorum demek istiyordum ama neden bilmiyorum diyemiyordum...çok utanıyordum onun benim olmasını istiyordum...ama bunu ona söyleyemiyordum...dinledim...bir şeyler geveledim ve onu ssakinleştirdim...beni yanağımdan öpti ve "Senin gibi birisine sahip olduğum için çok şanslıyım"dedi... O Gece...Düğün Gecesi... O gelinlikle...hayallerimde düşlediğim gibi orda duruyordu...ama bir farkla yanındaki ben değildim...başkasıydı...sorulan soruya cevap veriyordu "...kocan olarak kabul ediyor musun?"cevap verdi..."evet..." kalbimden bir parça koptu gitti...artık hiç bir anlam kalmamıştı...tüm hayallerim son bulmuştu...yanıma geldi...bir şeyler konuştu...ama ben onu dinlemiyordum...onun o güzel saçlarına bakıyor onları okşamak için yanıp tutuşuyordum...evli olmasına rağmen hala onu seviyordum...seni seviyorum diyemiyordum,onu çok istiyordum ama bunu ona söyleyemiyordum...neden bilmiyorum ama çok utanıyordum...bana düğününe geldiğim için teşekkür etti ve beni yanağımdan öptü...o öpücükle kalbimden bir parça koptu gitti... Yıllar Geçti... Aradan yıllar geçti...yanındaydım...ama o konuşamazdı...ben dinleyemezdim...Bir zamanlar yanıp tutuştuğum kızın mezar taşına bakıyordum...saçlarını...gözlerini...yüzünü sonsuza dek kaybetmiştim...bir türlü onu sevdiğimi söyleyemeden göçüp gitmişti buralardan...sonsuza kadar...Nasıl oldu hatırlamıyorum ama elime günlüğü geçti...ve son satırlarında şu yazıyordu........seni seviyorum demek istiyordum ama neden bilmiyorum diyemiyordum...çok utanıyordum onun benim olmasını istiyordum...ama bunu ona söyleyemiyordum...[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
tunch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 hatayya hiçbişeyi ertelememek gerek olduğunu anlatan güzel öyküler. motorun fren bakımıda buna dahil.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Prawler, 29 Aralık 2004 11:50 tarihinde demiş ki: benim tanıdığım sevdiği için ölebilecek kimse yok bence... Bence war (ben) :D[signature][hline]Nothing...
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 öyle bir durum gelsin, başkası için ölmeyi göze alamayacağını göreceksin...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 hayal gücü..[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm..
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bu vardı ya ..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Evet Buldum !!![signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Açıkçası, hayatta yapacağım son şey başka biri için hayatımı feda etmek, yazı da gayet yazış geldi bana.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
tunch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Penthesilea, 29 Aralık 2004 12:25 tarihinde demiş ki: Açıkçası, hayatta yapacağım son şey başka biri için hayatımı feda etmek, yazı da gayet yazış geldi bana. benim hatam yüzünden biri ölücekse o kişinin ben olmasını tercih ederim.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Hımm bence bende aynısını yapabilirim.[signature][hline]Elleme orama burama ya!
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: forgiver, 29 Aralık 2004 11:44 tarihinde demiş ki: daha önce vardı bide bi insanın ölmemesi için sadece kafasını koruması yetmez yahu offfff[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 @ilk hikaye gerçek olmasına pek ihtimal görmüyorum. çünkü çocuk öldükten sonra nasıl anlatmış yarı yolda bunu anladığını? sadece insanlar "ah ne dokunaklı" desin diye yazılmış bi hikaye bence.
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Soru 1: 180le gidiyosun arkandaki hatun kafandan kaskı çıkarıp kendi kafasına takıyo ve sen dengeyi bozmamayı başarıyosun??? Tabi canım zaten kask dediğin böyle bere gibi kolayca takıp çıkarabileceğin bişey ya... Soru 2: Madem çok seviyosun çok önemsiyosun neden kendin taktığın halde adam gibi baştan ona da kask taktırmıyosun? Soru 3: Olayın gerçeği diye bi paragraf var: Nerden biliyoruz çocuğun böyle düşünüp hareket ettiğini? Çocuk ölmüş...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam [Bu mesaj Nartanesi tarafından 29 Aralık 2004 14:51 tarihinde değiştirilmiştir]
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Nartanesi, 29 Aralık 2004 14:50 tarihinde demiş ki: Soru 1: 180le gidiyosun arkandaki hatun kafandan kaskı çıkarıp kendi kafasına takıyo ve sen dengeyi bozmamayı başarıyosun??? Tabi canım zaten kask dediğin böyle bere gibi kolayca takıp çıkarabileceğin bişey ya... Soru 2: Madem çok seviyosun çok önemsiyosun neden kendin taktığın halde adam gibi baştan ona da kask taktırmıyosun? Soru 3: Olayın gerçeği diye bi paragraf var: Nerden biliyoruz çocuğun böyle düşünüp hareket ettiğini? Çocuk ölmüş... +1[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK
Öne çıkan mesajlar