MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Evet arkadaşlar, uzun süren araştırmalarımın sonucunda (yaklaşık 50 köpek sahibi, veteriner ve yetiştirici) köpek besleyemeyeceğimi anladım. Gerçekten şu 1 sene beslerim ama ondan sonra, asosyal olan köpecik ruhsal yönden acı çekebilir ve bu düşünceye dayanarakta kararımdan vazcaydım.. Köpek sevgim yine kursağımda kaldı. Bir çok hayvan türü besledim (kedi dahil) ama bir türlü köpek besleyemedim. Bu sevgimi kursağımdan çıkarmak için, yedikule hayvan barınağı ile iletişime geçtim. Oradan bir köpek sahiplenicem, giderlerini masraflarını karşılayacam ve sık sık görmeye gidecem. Fakat köpek orada kalacak. Galiba en iyisi bu... Kedi deneyimim daha önce olduğu için kedi besleyebilirim diye düşündüm ve bir dostumdan kedi edindim. İşte size o güzel tipiyle micha!! (Daha evi anlamaya çalışıo pek poz fırsatı vermio)[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 çok şirinmiş yaf :)[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bu kedilerin hepsi şirinullah yaa[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 en iyisini yapmışsın alsaydında köpek kötü olurdu en iyisini yapmışsın,kedide çok şirin :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 manyak tatlıymış. fakat yeni alınan kedilerde birşey dikkatimi çekti. mesela chemical'in siyamıda yatağın altına girmişti. sanırım yeni kediler yatağın altına gidiyor. fakat biraz büyük siyam?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 103) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yavru deil 1 yaşında ondan...[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 şu siyamların patileri beni öldürüyor bide karınlarına doğru koyarlar çok şirinler:)[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: orc_lord, 25 Aralık 2004 23:40 tarihinde demiş ki: manyak tatlıymış. fakat yeni alınan kedilerde birşey dikkatimi çekti. mesela chemical'in siyamıda yatağın altına girmişti. sanırım yeni kediler yatağın altına gidiyor. fakat biraz büyük siyam? galiba guvendikleri bir yer. bizim eve de misafir olarak kedi geldiinde bir kac gunlugune, oraya giderdi. Belki cevreye hakim olabildikleri, gelebilecek tehlikeyi gorebilecekleri icin falan.. ilginc hayvan kediler[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 veriyom lan kediyi isteyen varmı? prawlerın ayağını yalayarak uyandırdı. Mundar oldu artık o kedi...[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 cok seker bi hayvanmis, veriyorsan bence ciftlestir once. yavrularina talip olabilirim, ama ne ben 1 yasinda kediye alisabilirim nede o bana. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 26 Aralık 2004 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 kısırlaştırılmamış ve kısırlaştırcam ama düşünüyorum bende çiftleştirdikten sonra kısırlaştırıyım diye..[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: nedanko, 26 Aralık 2004 07:29 tarihinde demiş ki: veriyom lan kediyi isteyen varmı? prawlerın ayağını yalayarak uyandırdı. Mundar oldu artık o kedi... ay yazık :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 104) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 siyam kedilerinin fiyatları ne kadar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 sanıyorum 100$ dan başlayıp 200-300$'e kadar gidiyor..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 104) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Maligor, 26 Aralık 2004 22:13 tarihinde demiş ki: siyam kedilerinin fiyatları ne kadar acaba hay allam bi kedi eksikti evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: orc_lord, 26 Aralık 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sanıyorum 100$ dan başlayıp 200-300$'e kadar gidiyor.. okadar yok yaw, Geçende Bikaç Pet Shop a sordumda 100$ den daha aşağıdaydı fiyatları. Kimlikleri hazır, Aşıları yapılmış kaç haftalıktı unuttum ama yani okadar pahalı deil[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bende 80 milyona var diye okudum ama sanırım onlarda kimlik falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: orc_lord, 26 Aralık 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sanıyorum 100$ dan başlayıp 200-300$'e kadar gidiyor.. bi kediye o kadar para verenin aklına yanarım bana verin o parayı mahalleden 10 tane kedi getirem size siyam deil ama sokak kedisi ii döwüşürler köpekleri bile döwüyolar walla[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Arkadaşlar, hayvan satın almayın... Tanıdıklarınızdan alın öyle yapın böyle yapın ama satın almayın... Bu pazarı büyütmeyin, gözü dönmüş tacirler yaratmayın..[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 wook biz dövüşen petler istemiyoruz![signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 105) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Odrin, 27 Aralık 2004 11:26 tarihinde demiş ki: hay allam bi kedi eksikti evde boyle forum kirleten sugursuz post atan patiler de istemiyoruz, yada istemiyorum.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: orc_lord, 27 Aralık 2004 17:43 tarihinde demiş ki: wook biz dövüşen petler istemiyoruz! olsun döwüşmesini bilsinde sen onları ewcilleştirisin cnmlarım bnm cok sewerim[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hayır efenim. onlara dövüştürme eğitimi öğreteceğimiz vakit ve diğer şeyler yerine daha iyi şeylerde öğretebiliriz..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 105) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: thanatos, 27 Aralık 2004 17:51 tarihinde demiş ki: said: Odrin, 27 Aralık 2004 11:26 tarihinde demiş ki: hay allam bi kedi eksikti evde boyle forum kirleten sugursuz post atan patiler de istemiyoruz, yada istemiyorum. olayı anlayıp dinlemeden,neyin ne olduğunu bilmeden karar veren pati de de istemiyoruz,ya da istemiyorum [Bu mesaj Odrin tarafından 27 Aralık 2004 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 insanlarin olayi anlayamayacagi ve seni direk olarak hayvanlari sevmeyen biri olarak gosteren postlar atma o zaman. cunku biz bu bolumde hayvanlari sevmeyenleri sevmeyiz.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 27 Aralık 2004 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar