Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 yaşında erkek siyam sorunsalım


Dalamar

Öne çıkan mesajlar

Selam beastmaster arkadaşlar,
Şimdi ben hayatımda beta balığından büyük başka birşeye bakmamış bir adamım. Arkadaşımdan telefon geldi işte 1 yaşında erkek siyam kedisi ev arıyormuş bende tam karar veremedim alsammı deyü.

Şimdi bir yaşındaki bir siyam kedisi çiş sorunu olurmu? Kıl çok dökermi? Kısırlarştırmışlarmı bilmiyorum ama kısırlaştırsam tüy ve koku oranı azalırmı? Adapte olurmu bu hayvan bana (sonuçta 1 yaşında)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çiş sorunu olmaz koyarsın bi kaba kum direk oraya işer kısırlaştırma sana kalmış.bide tüy dökmemesi için özel mamalar var onlardan alırsan tüyde dökmez siyamlar uslu karizma kedilerdir eminim çok çabuk uyum sağlarlar.[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
kısırlaştırınca belki birazcık azabilir. kedilerde çiş ve kaka olayı eğitimi olmuyor ev kedisi ise. kedi kumlarına yapıyorlar..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 106)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

erkek kedi cok zor evde bir kere isaretleme dedikleri iseme huylari var ve sidikleri felaket keskin kokuyor siz siz olun erkek kedi almayin derim hele 1 yasinda bende almistim siyam kedisi tuvalete 2 senede alisamadi evi tarumar etti sonra 5. kattan dusup oldu =/[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...