yunusemre Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Overflow da 3 kere pre event te fail yedik dun :( Overflow'da server'lar karma oluyormus yeni ogrendim bunu da, o yuzden patliyor sanirim baya
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 oho sen ne diyosun biz dün Tequatl + Wurm'da double fail yedik overflow olmamasına rağmen ve TS üzerinden koordinasyonlu gidilmesine ve yeterince kalabalık olmasına rağmen... Bu aradA LuniZ sana söylediğim yöntemle mi 80ledin? benim warriorda 55 oldu.. 4th 80 karakterim yolda..
Shimone Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 hangi serverda oynuyosunuz? çoğunluğun oldugu bi guild varmı?
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 deso dayız biz iron da, baya türk var
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 bu event sezon 1'i bitiriyor herhalde living world'de değil mi? 2 yeni expansion'la mı başlayacak ve tahmini bir çıkış zamanı var mı? Göremedim hiç bir yerde. Bir yerlerde zamanında GW2'ye hiç bir zaman expansion gelmeyecek gibi bir şeyler yazıldığını hatırlıyorum aa buldum yeri http://www.pcgamesn.com/guildwars/guild-wars-2s-future-we-dont-need-expansion-pay-bills
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ya koşmaktan anam ağladı, şu oyuna mount getirsinler artık eytere beah expansionla gelsin yeterki gelsin.
Öne çıkan mesajlar