-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ehliyeti yeni almıştım..araba arayışındaydım A3 ile yaris de karar kıldım..2si arasında tercih yapmak zorunda kaldım,yarisi seçtim..Birazda çevrediklerin baskısı oldu..Herkes hata yapmışın dio :( iyi mi yaptım kötümü?[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 her zaman aldıgın kararın arkasında dur. asla pismanlik duymaya kalkma. guzel hos ve sirin bi araba sonucta.:-)[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 A3 ile Yaris arasında nasıl kararsız kaldın pek çözemedim valla.Ama ehliyet yeniyse ilk araba olarak Yaris iyidir.Olayı kapınca değiştirisin arabayı.Hem bu arabanın vurması,çizilmesi var(allah korusun).A3te masfrafın bu konularda çok olurdu.Bu kısımdan rahat olabilirsin.Hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yaris dursun biraz 5-6 ay sonra iyice direksiyon vs vs olayını ele al sonra a3 alırsın.[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yaris almakla hata yapmışın. 5-6 ay kullancaksan yaris alınmaz. gidip ikinci el kötü bi araba alsaydın.geçici olarak kullanmak için. sonra istediğin gibi çarp vur. ondan sonra gidip paşa paşa A3 alırdın.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 A3 ilr yaris arasında nasıl kaldın ben onu anlamadım. 2si tamamen farklı sınıf arabalar. Bir A3 ü bmw 1 serisi, vw golf yada opel astra ile karşılaştırsan haklsında. SAnırım sen yarı fiyatı olduğu için yaris aldın :) Toyota'nın motoru sağlamdır genelde. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yok para konusu değil korktum aslında gerçekten ilk defa araba kullancaktım..a3 alıp arabayı maf etmiyim diye kararsız kaldım..Küçük bi araba alıyım dedim yaaris de karar kıldım seneye değiştiricem büyük ihtimal..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 kasko yaptırmıycakmıydın a3 e[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 aracı kaça aldın ve özellikleri hakkında biraz bilgi yerirsen yaris ve A3 hakkında hata yaptıgını anlayalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 km göstergeleri berbat evet. ama mis gibi yokuş çıkıo :) A3 almaktan biraz tırstım açıkcası mafederim arabayı fln diye..1 sene kulllanalım bakalım bu yarisi pek kötü araba değil sevdim ben..Zaten ilk kazmıda yaptım :)[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 abi öle demeyin kaç kere yılın otomobili olarka gösterildi yaris. teknik özellikleri Ağırlık:945 KG Bagaj Hacmi:205/305744 Genişlik: 1660 mm uzunluk:3640mm Motor:1298 cc 4 silindir DOHC.16v,WT Maksimum Güç:87 hp 6000 d/d Aktarma:Önden çekişli 0-100 hızlanma:10 saniye Ön taraf:Mc pherson helezon yay teleskopik atmosfer Arka taraf:Burulma kirişli teleskopik atmosfer Frenler:Kava kanallı disk/kapanma Abs,ebd Lastikler:175/65 r14 Michelin Energy Aldığım fiyat:28.586.000.000 TL[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB [Bu mesaj -Kobe- tarafından 25 Aralık 2004 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 buda arabamın içinin resmi..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör{-Kobe- a.k.a Canonline}İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 beinmki 1.3[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 İç dizayn biraz sacma geldi bana..[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! [Bu mesaj zergling tarafından 25 Aralık 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 katagoriler farkli olsada yaris almakla mantikli davranmissin.Hem honda motoru olmasi hem yedek parcadaki a3 e gore ucuzlugu hemde sevimli olmasi...Sen kimseye kulak asma.cok guzel bir araba sonucta honda gonlum onda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 [signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör{-Kobe- a.k.a Canonline}İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 a3 le yaris arasinda kalmak ne demek yahu? abes..[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 kızma ama bu arabanin hız , devir , yağ , benzin ce diğer gösterteleri nerde ??? saat-radyonun orda mi :D sevemedim ben hiç yaris'i ki toyotay'i severim ... keşke önce 2. el araba alsa imişsin kazadan falan korkuyosan ... bu arada ben ilk kazami 1.5 sene sonra yapmiştim hergün tepesinde olsam da arabanın .. sonra 1 haftada 3 tane yaptim :D yani bilemezsin nolacağini .. neyse araba kişisel zevk işi sen beeğeniyorsan sorun yok ... ( A3 le arasinda kalma olayina hiç dokunmadim )[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Abi a3 vs yaris =!!! acaip:) Bu konuda surus karakterin onemli gaza ne kadar bastıgın fln Ama bir karar vermişsen arkasında durmalısın...Keske 0 yerine ikinci el alsaydın satışta zarar fln etmezdin:) neyse ama a3 al bundan sonra zaten anlayacaksın neyin ne oldugunu :))[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ya yaris le örensin adam işte alır a3 :) acemiliği attıktan sonra bi 10k km git yaris le alışırsın sonra bi de 1.6 motora geçtin mi hatta fsi a3te işi bitirirsin[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 28 milyarlık bir araba ile 50+ milyarlık araba arasında kalmazdım ben şahsen. Yine de hayırlı olsun.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 geler bitirmiş olayı zaten.Yani yolda giderken fazla dikkatin dağılmadan hızına,motor devrine,sıcaklığına falan rahatça bakarsın:) Yariste alışırsan olaya A3te hiç sorun çekmezsin.Bu rada geçmiş olsun.Hiç üzülmemişsindir ya A3'le olsaydın;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 sevdim ya şirin araba..1 1,5 sene sonraya yeni bi araba düşünüyorum..a3 olmayabilir.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 hata yaris sööledim[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 abi şey gibi olmuş charlize theron(veya liv tyler) bana yazıyoda.benimde bi kız arkadaşım var. yani arada kaldım.hangisini tercih etsem?[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar