Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Aramis, 26 Aralık 2004 00:21 tarihinde demiş ki: katagoriler farkli olsada yaris almakla mantikli davranmissin.Hem honda motoru olmasi hem yedek parcadaki a3 e gore ucuzlugu hemde sevimli olmasi...Sen kimseye kulak asma.cok guzel bir araba sonucta honda gonlum onda :p honda ne abi toyota araba[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 İyi etmişsin. İyice öğren sonra A3 al. Acemilikte üç kaza yapsaydın A3le, iki Yaris parası çıkardı. Ama aynı paraya ikinci el araba almak en akılcısı olurdu. Yaris yaramaz lan, oyuncak gibi. Ben 306 kullanıyorum kendimi bildim bileli, bir kere kullandım, ıııııhhh... Sevmedim.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ahauah kafam dalgindi harbiden ne hondasi kafayi hondayla bozdum bu aralar ondandir :p ama yinede guzel araba sevimli felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Yaris sevimli araba bosver bunların dedigini kulaga asma sen :D[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 pek arabaya benzetemiyorum ben onu ama hayirli olsun bana gore yanlis bir secim olsada heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 küçük , kullanımı rahat arabayla alışman son derece iyi olur senin için. ben felicia ile başladım , öğrendim.. bi kaç ayna sürtmesi dışında allaha şükür bişey olmadı. şimdi golfte çok rahatım. sende 1 sene sonra falan a3 istersen tekrar çok rahat edersin.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 İlk a3 düşündüm..Sonra bi ara bmw düşündüm olmaz dedim zaten o..A3'te daha 1 hafta önce kursu bitiren biri için fazla gelir diye düşündüm..Yaris tavsiye ettiler işte öle 2 sinin arasında kaldım..seneye değiştircem zaten,ama o kadarda kötü bi araba değil yapmayın ya.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Asrın hatasını yapmıssın a3 varken yaris ay ölcem ahuhaeuhauah aeaha kusura bakma ama salaklık yapmışın[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 kullanmayı bilmeyen biri için a3 almak esas salaklık olurdu gayet iyi bir seçim yapmışsın.[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 kullanmayı bilmiosan araba almıcan[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 prezervatiflede girilmez ozm abs olmayan ilk virajda göt atacak bi doğan fln alsaydı :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 egoyuda tavana vurdurduk akşam akşam hayırlısı olsn ;)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar