Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaris Aldım Hatamı Yaptım ?!?

-Kobe-

Öne çıkan mesajlar

said:
Aramis, 26 Aralık 2004 00:21 tarihinde demiş ki:
katagoriler farkli olsada yaris almakla mantikli davranmissin.Hem honda motoru olmasi hem yedek parcadaki a3 e gore ucuzlugu hemde sevimli olmasi...Sen kimseye kulak asma.cok guzel bir araba sonucta honda gonlum onda :p

honda ne abi toyota araba[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi etmişsin. İyice öğren sonra A3 al. Acemilikte üç kaza yapsaydın A3le, iki Yaris parası çıkardı.

Ama aynı paraya ikinci el araba almak en akılcısı olurdu. Yaris yaramaz lan, oyuncak gibi. Ben 306 kullanıyorum kendimi bildim bileli, bir kere kullandım, ıııııhhh... Sevmedim.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

küçük , kullanımı rahat arabayla alışman son derece iyi olur senin için. ben felicia ile başladım , öğrendim.. bi kaç ayna sürtmesi dışında allaha şükür bişey olmadı. şimdi golfte çok rahatım. sende 1 sene sonra falan a3 istersen tekrar çok rahat edersin.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

[b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Sosyal ağlarda paylaş

İlk a3 düşündüm..Sonra bi ara bmw düşündüm olmaz dedim zaten o..A3'te daha 1 hafta önce kursu bitiren biri için fazla gelir diye düşündüm..Yaris tavsiye ettiler işte öle 2 sinin arasında kaldım..seneye değiştircem zaten,ama o kadarda kötü bi araba değil yapmayın ya.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
İnnDir.com Editör
-------------------------------------------
Liseli Genç FB
ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ
SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ

KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...