Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half Life 2 Sorun...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben half life 2 DvD sini taktıktan sonra yuklemek icin next tuslarına basıyorum ancak directx 9.0b nin yuklu oldugu ve yukleme yapmiyacagi uyarısından sonra setup devam etmiyor. birisi bu konuda bana yardımcı olabilirmi.[signature][hline]"The true dishonor for a soldier is surviving the war."
Mix[LDM],
Mesaj tarihi:
Suruculerim tam. ben online oynayabilmek icin yurt dısından orijinal olarak collectors edition half life aldım kopya olarak almıs oldugumu oynadım ustune bitirdim simdi orjinal olanını yukleyemiyorum bile. DVD takılma yapmıyor.[signature][hline]"The true dishonor for a soldier is surviving the war."
Mix[LDM],
Mesaj tarihi:
Arkadaşından ya da bir bilgisayarcıdan falan geçici olarak DVD sürücü al bi tane, sonra yükle oyunu ve geri ver sürücüyü. Sorun büyük ihtimal senin sürücünden.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
ya bende kopya oyun var load game yapamıorum artık nedendir?.steam serverlarına baglantı kesildi fln dio gck oldum load yapamıyorum[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
  • Yeni Oluştur...