Konn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ben half life 2 DvD sini taktıktan sonra yuklemek icin next tuslarına basıyorum ancak directx 9.0b nin yuklu oldugu ve yukleme yapmiyacagi uyarısından sonra setup devam etmiyor. birisi bu konuda bana yardımcı olabilirmi.[signature][hline]"The true dishonor for a soldier is surviving the war." Mix[LDM], Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Suruculerim tam. ben online oynayabilmek icin yurt dısından orijinal olarak collectors edition half life aldım kopya olarak almıs oldugumu oynadım ustune bitirdim simdi orjinal olanını yukleyemiyorum bile. DVD takılma yapmıyor.[signature][hline]"The true dishonor for a soldier is surviving the war." Mix[LDM], Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Arkadaşından ya da bir bilgisayarcıdan falan geçici olarak DVD sürücü al bi tane, sonra yükle oyunu ve geri ver sürücüyü. Sorun büyük ihtimal senin sürücünden.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 önceki yükledigin kopya belki registry ayarlarini etkilemis olabilir onlarida regeditten sil[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ya bende kopya oyun var load game yapamıorum artık nedendir?.steam serverlarına baglantı kesildi fln dio gck oldum load yapamıyorum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 kopya al , dvd yi fln boşver herşey müthiş çalışıyo ama içinde exeler gelmiyo bulana kadar canım çıktı[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar